Door |Geüpdatet op: 14 februari, 2017|2 min leestijd|

Wil jij je vrienden deze zomer aftroeven op de fiets en als snelste uit de bus komen? Dan kan een beetje extra training misschien geen kwaad! Allicht zelfs samen met je vrienden, want dan is de strijd uiteindelijk wel zo eerlijk. Met Sunweb Cycling combineer je het beste uit twee werelden: je traint op plekken waar ook professionele wielrenteams dat doen én je kunt genieten van de meest mooie plekjes in Europa. En daar hoef je geen professional voor te zijn, want de fietsvakanties zijn er voor zowel beginners en (semi) professionals.

Calpe, droombestemming voor iedere wielrenfanaat

Sunweb Cycling - Calpe

Calpe is een geliefd trainingscentrum van dé top wielrenploegen gedurende de wintermaanden. Door het heuvelachtige landschap lopen wegen waar je perfect jouw wielren-skills naar een hoger niveau kunt tillen. Bij iedere bocht die je neemt is er weer een waanzinnig uitzicht, veelal over zee. Zo worden deze tochten onvergetelijk. In Calpe is een gezellig centrum met veel barretjes en een schitterend zandstrand te vinden. In het hotel kun je ’s avonds nog even een drankje doen bij de verlichte rooftop-bar om de benen wat rust te gunnen.

Een fietsvakantie in Calpe kun je ook met eigen vervoer boeken.

Legendarisch trainingsoord Mallorca

Sunweb Cycling - Calpe

Het Spaanse eiland Mallorca maakt zich ieder voorjaar op voor de komst van zo’n 140.000 wielertoeristen. Met legendarische bergketens, idyllische baaitjes en een heerlijk klimaat is het dan ook niet meer dan logisch dat dit de perfecte plek is om te trainen. Het Vell Mari resort is daarbij de ideale plek om uit te rusten na een dag vol inspanning.

Ride like a pro

Sunweb Cycling - Calpe

Je kunt zelf kiezen in hoe jouw fietsvakantie eruit komt te zien. Neem je je eigen fiets mee? Dat kan! Sunweb helpt je hierbij zodat dit eenvoudig verloopt: de fiets wordt bij jou opgehaald en staat een dag voor aankomst klaar op de bestemming. Liever uitgerust met een Team Sunweb (Giant) fiets jouw bestemming verkennen? Ook dat kan. En ter plekke kun je je eigen routes bepalen, de aanbevelingen van het team ter plaatse opvolgen óf begeleide tochten maken.

Klink een fietsvakantie op een droombestemming jou als muziek in de oren? Dan is het vakantieritme van Sunweb Cycling echt iets voor jou!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?