Door |Geüpdatet op: 20 september, 2016|1.5 min leestijd|

Nu de vakantie voor de meeste mensen voorbij is, is het als stel juist de perfecte tijd om in alle rust te genieten van een romantische vakantie. Nog even lekker van de laatste zonnestraaltjes genieten terwijl het drukke leven in Nederland gewoon doorgaat. Omdat het soms best wel overweldigend is om iets geweldigs te vinden uit zoveel keuze, geef ik in dit blog tips om alles uit je welverdiende vakantie samen te halen.

Bespreek wat voor vakantie jullie willen

_plv4608

Het is belangrijk om wel van tevoren te weten wat de ander voor vakantie wilt, om misverstanden te voorkomen. Want als de een juist een actieve vakantie voor ogen heeft en de ander wil eigenlijk liever naar een All Inclusive hotel, moet je elkaar toch ergens tegemoetkomen. Weeg dus de voor- en nadelen met elkaar af om tot een onvergetelijke vakantie te komen.

Zoek specifiek

rhodos-island-tour-img_8203

Denk eraan om eerst te filteren als je gaat zoeken naar een vakantie. Je kunt bijvoorbeeld filteren op Adults Only, dit zijn accomodaties speciaal voor stellen die zonder kinderen in alle rust willen genieten van hun welverdiende vakantie.

Ook de Secrets van Sunweb zijn erg leuk om even te bekijken als je op zoek bent naar een romantische hideaway. Op deze ‘geheime plekjes’ kun je genieten van een hoop charme, gastvrijheid en authenticiteit.

index

Maar ook in een Excellent Hotel kun je je waarschijnlijk goed vermaken. Laat jezelf verwennen in de meest luxe hotels, waar je nauwelijks gezinnen met kinderen tegenkomt. Hier heb je weer even tijd voor jezelf en voor elkaar. Geniet van de luxe wellness of van een heerlijk diner bij kaarslicht.

Heb jij nog goede tips voor een onvergetelijke vakantie met elkaar?

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?