Skiën in de kersverse sneeuw, relaxen in de zon en daarna feesten op de piste: dat is Tomorrowland Winter. Tijdens dit winterfestijn sla je twee vliegen in één klap. Je gaat met je vrienden op vakantie én naar een festival! Na een geslaagde eerste editie in 2019 werken we ook dit jaar samen met ’s werelds beroemdste dancefestival Tomorrowland voor een groots winterfestival in het Franse Alpe d’Huez. Wij kijken ernaar uit om de people of tomorrow een bijzondere festivalweek te bezorgen! Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder.

Magische setting in de bergen

De week van 14 tot 20 maart 2020 staat Alpe d’Huez in het teken van skiën, snowboarden en feesten in de betoverende Tomorrowland-setting. Het dorp en het skigebied veranderen in één groot festivalterrein met privépistes en verschillende podia, die exclusief voor de festivalbezoekers te betreden zijn. Het belooft een magische week te worden met het thema ‘The Book of Wisdom, The Frozen Chapter’ en wereldberoemde dj’s in de line-up: onder andere Martin Garrix, Armin van Buuren, Lost Frequencies, Afrojack en Dimitri Vegas & Like Mike zullen achter de draaitafels staan.

Skiën, snowboarden én feesten in de sneeuw

Alle bezoekers ontvangen een multifunctionele bracelet waarmee alles is geregeld, van toegang tot de pistes tot het betalen van eten en drinken. Wij regelen als trotse reispartner de volledige pakketreis voor alle wintersporters en feestbeesten. De pakketreis bestaat uit een comfortabele accommodatie, een skipas en Tomorrowland Winter Ticket. Sta je al te springen? Er zijn nog verschillende pakketten beschikbaar via deze link.

Tomorrowland Winter

14 februari, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter