Door |Geüpdatet op: 03 januari, 2014|1.3 min leestijd|

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van de gedachte aan meters sneeuw en prachtige pistes? In Nederland wordt het langzaam kouder en kouder en ook in de Alpen is het al volop winter! Dus je ski’s kunnen van zolder worden gehaald. Kun jij ook niet wachten om eindelijk weer op de ski’s of het snowboard te staan?

Heb jij ook zo’n zin in een warme chocolademelk of glühwein op de piste? Of om ’s ochtends als eerste je sporen te trekken op de vers geprepareerde pistes? Voor iedereen die al smachtend op het nieuwe wintersportseizoen zit te wachten, is er goed nieuws: de meeste skigebieden in de Alpen zijn al geopend! Zowel grote als kleinere skigebieden openen dit jaar eerder dan gepland vanwege de geweldige sneeuwcondities. Zo vroeg in het seizoen al zulke geweldige sneeuwcondities: Daar krijg je toch wintersportkriebels van?

Hier een aantal mooie live beelden om in de stemming te komen. Klik door op de foto’s voor de live beelden.

Mayrhofen

Mayrhofen

Zell am See – Kaprun

Zell am See - Kaprun

Flachau – Ski Amade

Flachau - Ski Amade

Val Thorens

Val Thorens

La Plagne

La Plagne

Tignes

Tignes - Le Lac

Jouw mening
Bekijk jij voor je webcams met beelden van jouw gebied? Wat zijn jouw favoriete websites?
Deel je tips hieronder of op ons forum.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?