Door |Geüpdatet op: 06 augustus, 2014|2.1 min leestijd|

Het klaarmaken van de ski’s en snowboards voor vertrek kan een heel gedoe zijn daarom biedt Sunweb materiaalhuur aan op locatie. Hiernaast regelt Sunweb ook jouw ski- en snowboardlessen. Zo kan je zonder zorgen gaan inpakken voor je heerlijke wintersportvakantie!

Voordat je de piste op kan gaan moet er vaak nog van alles gebeuren. Verschillende skilessen worden genomen op een van de indoor skibanen in Nederland, de ski’s worden uit de berging gehaald en schoon gemaakt en alle warme spullen worden ingepakt. Wat vaak vergeten wordt is dat je de meeste dingen ook allemaal op locatie kan doen!

Les op de piste

Skihuur
Om er voor te zorgen dat je niet langer hoeft te sjouwen met zware ski schoenen, ski’s en onhandige stokken is het ook mogelijk om op vrijwel alle locaties materiaal benodigdheden te huren. Van ski’s tot snowboards tot schoenen. Voor de veiligheid is het ook mogelijk om voor de kleinste een stevige helm te huren. Sunweb zorgt ervoor dat je altijd gebruik kan maken van het nieuwste skimateriaal voor de voordeligste prijs, zeker in Frankrijk kan deze korting hoog oplopen. En zo bespaar je ook nog op onderhouds- en vervangingskosten die je anders had gehad. Dat zorgt ervoor dat je zorgeloos op wintersport vakantie kan gaan.

Skihuur

Skiles
Het nemen van ski- en snowboardlessen in Nederland is vaak een prijzige bedoeling, en om het skiën of snowboarden echt onder de knie te krijgen is veel oefening nodig. Gelukkig worden er op vrijwel alle locaties ski- en snowboardlessen aangeboden voor jong en oud en op verschillende niveaus. De ski- en snowboardlessen in een prachtige omgeving en door gekwalificeerde instructeurs helpen je om binnen korte tijd als een echte ster de piste af te gaan. Voor kinderen is het dolle pret om met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes de pistes af te gaan en wedstrijdjes te houden. Deze ski- en snowboardlessen beginnen bij weekreizen vaak op zondag en op veel wintersportbestemmingen zijn Nederlands sprekende instructeurs aanwezig.

Plezier in de skiklas

De skilessen en skihuur zijn gemakkelijk te vinden onder het kopje skipas, -les en verhuur op elke accommodatie pagina en zijn vervolgens te boeken via de boekingsstappen. Heb je je reis al geboekt? Maak je geen zorgen dan kunt je altijd nog contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 0900-0290.

Heb jij leuke ervaringen opgedaan in een skiklas? Laar hieronder je reactie achter!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
06 augustus, 2014|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.