Door |Geüpdatet op: 24 april, 2018|2.9 min leestijd|

Gister op 23 april is de nieuwe naam én het ontwerp van het Sunweb-vliegtuig onthuld. In de hangaar op Schiphol werd het kleurrijke toestel, een Boeing 737-800, getoond aan het publiek. Transavia stelt komende zomer twee vliegtuigen ter beschikking aan Sunweb, waarvan één een prachtig nieuw jasje heeft gekregen. Lees alles over de onthulling en een klein fotoverslag van deze onvergetelijke middag.

Via een prijsvraag van Sunweb kon men de naam van het vliegtuig bedenken. Ruim 1100 deelnemers hebben meegedaan met de prijsvraag én 20 prijswinnaars zijn uitgenodigd voor de onthulling, waaronder de bedenkers van de naam van het nieuwe vliegtuig: de “Sunweb Express”.

Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia, trapte de onthulling af met een speech over de goede samenwerking tussen de Sunweb Group en Transavia. Erik-Jan Gelink “Sunweb heeft net als Transavia de ambitie om continue te vernieuwen en zich aan te passen aan de wensen van de klant. De onthulling van de naam en ontwerp bevestigt dat we samen ondernemen én voor vernieuwing zorgen in de leisure reisbranche”

Het nieuwe ontwerp van het Sunweb-vliegtuig is gecreëerd door designer Danny Blom. Hij gaf een korte presentatie over het ontwerpproces van de nieuwe bestickering van het vliegtuig. Danny Blom: “Met dit Sunweb vliegtuig willen we mensen inspireren, verwelkomen en bij het instappen al het gevoel geven dat hun Sunweb vakantie nu écht is begonnen.”

Na de onthulling van het vliegtuig kregen de prijswinnaars een rondleiding door de hangaar én het vliegtuig. Deze unieke rondleiding werd gegeven door de technische dienst van Transavia.

Deze zomer vliegt de “Sunweb Express” vanaf Schiphol Airport naar prachtige vakantiebestemmingen in Europa. De eerste vlucht van de “Sunweb Express”, met vluchtnummer HV1527, vliegt op 24 april naar het Griekse eiland Kos.

Hoe vind jij het vliegtuig geworden? Bekijk hieronder een kort fotoverslag van het bestickeren en de onthulling van het vliegtuig.

Het proces van het bestickeren van een vliegtuig is een heel precies werkje.

Langzaam veranderen de blauw/groene Transavia strepen in het rood/wit van Sunweb.

Om het vliegtuig te bestickeren moet je tot grote hoogte klimmen.

Soms zelfs zo hoog dat er gevaarlijke capriolen worden uitgehaald, maar gelukkig staat bij Transavia ook tijdens het bestickeren veiligheid voorop!

Het vliegtuig is aan beide kanten verschillend, hier zie je de eerste zijkant met tropische palmbomen die direct een echt vakantiegevoel oproepen…

…en dit is de andere kant. Waar #creatingmemories wordt uitgebeeld: vakantieherinneringen die worden vastgelegd met een selfie.

Financieel directeur van Sunweb, Marcel Neomagus, onthult de naam van het vliegtuig.

De bedenkers van de naam van het vliegtuig hebben even hun fotomomentje voor het vliegtuig, net nadat de naam is onthult.

De technische dienst van Transavia geeft uitleg bij één van de motoren.

Er werd zelfs een bijzonder kijkje in de cockpit gegeven.

Commercieel directeur Erik-Jan Gelink van Transavia en financieel directeur Marcel Neomagus van Sunweb proosten op de “Sunweb Express”.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
24 april, 2018|1 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

  1. R.P.van Zijtveld 19 januari, 2019 at 5:24 pm Beantwoorden

    SUNWEB EXPRESS. een goed gevonden naam.

    De reportage van het gebeuren ,op Schiphol,leuk weer gegeven.


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.