Door |Geüpdatet op: 14 juni, 2016|1.6 min leestijd|

Je kunt tegenwoordig geen magazine, blog of je instagram openen zonder dat de #fitgirl en #summerbody je om de oren vliegen. Het lijkt wel of iedereen bevangen is door het dieetvirus. Kijk, nu wil ik het liefst zoals Chantal Janzen dat ooit zei ‘het lijf van Doutzen Kroes terwijl ik friet eet’. En ik weet ook heel goed dat dat niet zo werkt. Maar om nu op wortels en chia-zaden te leven terwijl ik me iedere dag uitleef in de sportschool vind ik dan weer het andere uiterste.

Lekker in je vel

Genieten in de zon

Mijn beeld van een fitgirl (of fitman, wat mij betreft) is vooral iemand die gezond is én lekker in haar vel zit. Voel jij je pas goed en zelfverzekerd met een blokjesbuik? Ga ervoor! Vind je dat ene vetrolletje geen probleem? Lekker laten zitten dan! Feit blijft wel dat met de zomervakantie voor de deur veel mensen toch net even meer op de calorieën letten en misschien wat vaker de sportschool opzoeken. En daar doe ik net zo goed aan mee…

Een extra portie zonder schuldgevoel

Heerlijk eten op vakantie

Om je de komende tijd een hart onder de riem te steken zullen mijn collega’s en ik de komende tijd onze tips over onze weg naar een bikinibody op het blog delen. Wij zijn geen dieet goeroes en weten niet precies hoeveel calorieën er in een appel zitten, maar we doen allemaal op ons eigen manier mee aan de ‘oh nee de zomer komt eraan, ik wil wat kilootjes kwijt’ gekte. En omdat we dol zijn op vakantie, weten we ook wat je daar allemaal kunt doen om een extra portie tapas of tzatziki te bestellen zonder je daar schuldig over te voelen.

Angelique heeft hier op een rijtje gezet wat zij doet tijdens haar vakantie om fit te blijven. Welke tips ga jij opvolgen?

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
14 juni, 2016|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter