Door |Geüpdatet op: 08 juni, 2017|2.5 min leestijd|

Dinsdag 6 juni was een feestelijke dag bij Sunweb! Als hoofdsponsor van Team Sunweb konden wij de winst van de Giro d’Italia van Tom Dumoulin niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we een grootse huldiging vol verrassingen georganiseerd om deze historische overwinning te vieren.

Oranje, ehh Roze boven!

Team Sunweb - Tom Dumoulin - Huldiging - Podium blog

Voor de gelegenheid had iedereen zijn roze outfit uit de kast getrokken. Dit leverde al een vrolijk gezicht op toen iedereen nog rustig achter zijn computer aan het werk was. Het werd helemaal een spektakel toen iedereen langs de roze loper, die speciaal voor Tom uitgelegd was, stond met roze ballonnen in hun handen. Rond 15.00 uur was het dan zover, ‘onze’ held komt aan en betreedt onder een daverend applaus de roze loper. Na een kort woordje op het podium en een flinke lading roze confetti kon de allereerste talkshow van Sunweb beginnen: ‘Creating Memories Live’.

Aan tafel met…

Team Sunweb - Tom Dumoulin - Huldiging - Talkshow blog

In de tot professionele studio omgebouwde kantine van het Sunweb kantoor in Rotterdam openden presentatoren Peter Heerschop en Viggo Waas de show. Zij nodigen eigenaar en oprichter van Sunweb Joost Romeijn en Iwan Spekenbrink, CEO van Team Sunweb uit aan tafel voordat ze dé held van Nederland erbij roepen. De winnaar van de Giro d’Italia schuift onder wederom een luid applaus aan. Later komen ook zanger en wielren-fan Blaudzun, presentator Otto-Jan Ham, Duits lid van Team Sunweb Max Kanter en Julia Soek uit het vrouwen team nog een praatje maken. In het publiek zaten alleen maar Team Sunweb fans en met een schitterend optreden van Blaudzun wordt de zeer geslaagde eerste talkshow afgesloten. Ben jij benieuwd naar de talkshow? Kijk hem dan hier helemaal terug vanaf 39.09 minuten.

Groots nieuws

Viggo Waas laat, al dan niet overduidelijk, een paar keer doorschemeren dat er in de Last Minute van de uitzending nog groot nieuws aankomt. Wij worden er wel nieuwsgierig van! En dan, wanneer de last minute is aangebroken geven ze het woord aan Tom, die met een grote lach op zijn gezicht vertelt dat hij en Team Sunweb hebben besloten zijn contract tot 2022 te verlengen. Dat betekent dat er nog héél veel herinneringen gecreëerd zullen gaan worden met deze nationale wielren-held!

Na afloop van de uitzending mochten de gelukkige winnaars van de meet & greet met Tom hem eindelijk ontmoeten. Dat mondde uit in een gezellig gesprek, vol tips over wielrennen en hoe hij het wielrennen combineert met het samen zijn met zijn vriendin. Nadat er foto’s van deze bijzondere ontmoeting waren gemaakt was er tijd voor muziek, een hapje en een drankje. Toen was deze roze dag helaas voorbij. En hoewel het altijd gezellig is bij ons op kantoor, mag het er van mij altijd wel zó gezellig zijn. Dus Team Sunweb, op naar de volgende overwinning en keep on #creatingmemories!

Team Sunweb - Tom Dumoulin - Huldiging - Podium 2 blog

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?