Door |Geüpdatet op: 01 oktober, 2014|3.1 min leestijd|

Wie wilt dat nu niet, kans maken op een gratis wintersport! Op 24 oktober opent Sunweb het wintersport seizoen met de Nationale SkischoenRun 2014. Voor het derde jaar op rij strijden deelnemers voor prachtige wintersport prijzen.

Finale Sunweb Skischoenrun

Op vrijdag 24 oktober wordt de Rotterdamse Koopgoot weer omgetoverd tot een spectaculaire witte piste. Zoals de voorgaande twee jaren sprinten de deelnemers 100 meter over de steile piste naar de finish. Wie het eerste de finish bereikt maakt kans op een gratis wintersport! Wie als tweede over de finish komt ontvangt een Mini Ski en naast een leuke verrassing voor de derde plek wordt er een originaliteitsprijs uitgereikt voor leukste outfit. Heb jij bijvoorbeeld een leuke dirndl of lederhosen? Of een outfit waardoor jij er helemaal tussenuit springt? Trek deze dan vooral aan en wie weet draag jij de meest originele outfit van de run.

Sunweb Skischoenrun

Speciaal voor de mannen en vrouwen wordt er een aparte run georganiseerd. En het leuke is, bij je inschrijving ontvang je een leuke en vooral unieke Sunweb muts. Altijd handig voor die koude oortjes tijdens de winter.

BN’ers
Afgelopen jaar werd de Nationale SkischoenRun gepresenteerd door presentatrice Sophie van Hoytema. Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer BN’ers van de partij, maar die blijven voorlopig nog even een verrassing. Hoop jij ook zo dat Harry ons komt aanmoedigen?

Skischoenrun

Hieronder lees je de reacties van de prijswinnaars van afgelopen jaar.

Niels Jonckers, prijswinnaar 2013:
Niels, ben je van plan om dit jaar je titel te gaan verdedigen?
Niels: Absoluut, ik ga alles op alles zetten om mijn titel te verdedigen. Ik vond het vorig jaar zo leuk om te doen dat het zeker geen straf is om dit jaar weer mee te rennen.

Was is je tactiek voor dit jaar?
Niels: Ik sport zelf fanatiek dus dat draagt wel bij aan een goede conditie maar ik heb niet echt een tactiek. De enige tactiek die ik heb is: verstand op nul en gaan! Dit heeft vorig jaar goed uitgepakt, en hopelijk dit jaar ook.

Prijswinnaar Skischoenrun

Roos Hordijk, prijswinnares 2013:
Roos, ben je van plan om dit jaar je titel te gaan verdedigen?
Roos: Ja zeker weten. Toen ik hoorde dat de run ook dit jaar weer plaatsvindt, wist ik meteen: IK DOE MEE!!

Wat is je tactiek voor dit jaar?
Roos: Trainen! Ik loop zelf veel hard, maar ik sprint nooit. Ik merkte vorig jaar dat dit toch een heel ander soort lopen is dan hardlopen zoals ik gewend ben. Dit jaar ga ik dus oefenen op sprinten en hopelijk sprint ik mezelf opnieuw naar die overwinning.

Prijswinnares Sunweb Skischoenrun

Met al je vrienden in de fotobooth!
Om de derde uitvoering van de SkischoenRun te vieren verzorgen wij een ontzettend leuke fotobooth. Hier kun je in je leukste of gekste skikleding op de foto met jouw vrienden! Of misschien wel met die leuke acteur of presentatrice die het startschot komt geven van de SkischoenRun.

Warme chocolademelk
Wat is een SkischoenRun zonder après-ski feestje? Precies! Daarom kun je na de run een heerlijke warme chocolademelk met slagroom afhalen bij het Sunweb chalet onder het genot van heuse Tiroler muziek. Speciaal voor de run komt Chocomel deze lekkere warme drank verzorgen.

Sunweb chalet

Doe jij ook mee?
Heb jij ook zin gekregen in het deelnemen aan de SkischoenRun?
Schrijf je hier gratis in en vertel het ons door een reactie te geven op dit blog!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
01 oktober, 2014|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.