Door |Geüpdatet op: 29 december, 2015|2 min leestijd|

Wat is een strandvakantie toch heerlijk! Lekker een week of twee luieren met een cocktail in je hand en ’s avond gezellig uit eten, om daarna te eindigen in de plaatselijke bardancing. Fantastisch! Maar hoe anders is deze periode als er ‘ineens’ kleine vakantiegangers mee gaan?

Waar moet je allemaal aan denken als je met kinderen op vakantie gaat? Als je zelf nog een klein beetje vakantiegevoel wil hebben, denk dan in ieder geval aan onderstaande tips. Ze bieden geen garantie, maar je hebt dan in ieder geval je best gedaan…

vakantie

Volle koffers
Alles moet mee: van knuffels en kleurboeken tot treinbanen en complete Barbie-families. Kon je voorheen je koffer volstoppen met tien paar hoge hakken en voor iedere dag een andere outfit, nu mag je blij zijn als er naast die paar zomerjurkjes ook nog wat avondkleding in de koffer past.

Waterpret!
Groot, groter grootst! Als er een zwembad is, dan is het al snel goed. Lekker de hele dag spetteren en bommetjes maken en er alleen maar uitkomen als er wat gegeten of gedronken ‘moet’ worden. Op dit blog hebben we detop 10 van Europese waterpretparken op een rijtje gezet. Gegarandeerd succes!

vakantie

Leeftijdsgenootjes
Waterpret met papa en mama is geweldig, maar nog leuker is het om het water in te duiken met andere Nederlands sprekende kinderen. Probeer dus altijd een vakantieadres uit te zoeken dat geliefd is bij gezinnen met kinderen, want het is fantastisch om vriendjes te maken tijdens de vakantie.

Filmpjes kijken
Wat er ook gebeurt… vergeet nooit, maar dan ook nooit je tablet! Alleen al tijdens de vliegreis is dit belangrijk om bij je te hebben. En wil jij na een zonnige dag vol zon, zee en strand nog even rustig een drankje drinken op je balkon? Dat kan! Als je maar een tablet bij je hebt!

vakantie

Wi-Fi
Het duurt even, maar er komt een tijd… dat kleine kinderen groot worden en ze maar één ding nodig hebben tijdens een reis naar het buitenland: Wi-Fi! Ze moeten immers 24/7 op de hoogte blijven van wat er thuis allemaal voor spannende dingen gebeuren. Maar gelukkig kun je dan zelf eindelijk weer eens de koffer volstoppen met schoenen!

Heb jij nog handige tips voor een zorgeloze vakantie met de kinderen?

 

 

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
29 december, 2015|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.