Door |Geüpdatet op: 06 april, 2017|1 min leestijd|

Tijdens de Griekse Weken boek je op geselecteerde data deze stijlvolle Excellent resorts met €50 korting p.p.

Kreta: Hotel Avra Imperial Beach Resort & Spa

Sunweb - Griekenland - Kreta

Wie geen concessies wil doen aan comfort is in dit super-de-luxe Excellent resort op de juiste plek. Van de ruime kamers, tot de rustgevende spa en het romantische restaurants; overal hier wordt je omringd door luxe en het allerhoogste serviceniveau. Je kunt kiezen uit een verblijf op basis van halfpension of all inclusive.

Corfu: Hotel Marbella Corfu

Sunweb - Griekenland - Corfu

Op een schitterende locatie, pal aan de Ionische zee, ligt Hotel Marbella Corfu. Doordat het tegen een heuvel is aangebouwd droom je er weg bij adembenemende uitzichten, maar ook het Wellness & Spa Centre is een perfecte plek om even helemaal te ontspannen.

Kos: Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa

Sunweb - Griekenland - Kos

Pal aan een schitterend zandstrand ligt dit betoverende hotel. Het typisch Grieks uitziende hotel is in een modern jasje gestoken zodat je alle hedendaagse comfort kunt verwachten.

Meer Griekenland aanbiedingen met €50 korting vindt je hier.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?