Door |Geüpdatet op: 06 april, 2017|1 min leestijd|

Tijdens de Griekse Weken boek je op geselecteerde data deze vrolijke Xperience hotels met €50 korting p.p. Het Xperience team zorgt er voor dat iedereen hier mee kan doen aan originele activiteiten. Maar alleen wanneer je wilt natuurlijk, want anders kun je er ook perfect luieren en ontspannen.

Kreta – Xperience Hotel Stella Palace

Sunweb - Griekenland - Kreta

Het enige, speciaal aangelegde zandstrand van Analipsis, hoort bij Xperience Hotel Stella Palace. Naast het strand kun je je op talloze andere plekken vermaken in dit ruim opgezette hotel.

Kos – Xperience Hotel Eurovillage Achilleas

Sunweb - Griekenland - Kos

Samen genieten doe je in Xperience Hotel Eurovillage Achilleas. Zeker wanneer je reist met tieners, want de activiteiten die het ervaren team organiseert zijn ontzettend uitdagend.

Chalkidiki – Xperience Club Calimera Simantro Beach

Sunweb - Griekenland - Chalkidiki

De bouwstijl en authentieke details van een klooster zijn bewaard gebleven toen het moderne Xperience Club Calimere Simantro Beach werd gebouwd. Dit sfeervolle hotel, aan een wit zandstrand met kraakheldere zee is de perfecte plek om quality time met het gezin door te brengen.

Bekijk alle vakanties met €50 korting in de Griekse Weken hier!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?