Door |Geüpdatet op: 18 januari, 2018|1.8 min leestijd|

Als je met een grote groep op vakantie gaat, wil je natuurlijk wel een bestemming uitkiezen waar voor iedereen iets te beleven is en die perfect bij de specifieke wensen van jouw groep aansluit. Wij zetten onze meest populaire bestemmingen voor een groepsreis op een rij!

Groepsreis Ibiza

Het ideale eiland voor totaal uiteenlopende groepsreizen. Ibiza is een echt feesteiland voor iedereen die het beroemde nachtleven wilt ontdekken. Voor iedereen die de rust en schoonheid van het hippie-eiland wilt leren kennen biedt het ook talloze mogelijkheden. Er worden veel tennisreizen naar Ibiza georganiseerd zodat men tennissen kan combineren met de schoonheid van het eiland.

Groepsreis Griekenland

Het Griekse eiland Kos is razend populair voor groepsreizen. Hier vind je de echte Griekse cultuur nog makkelijk terug, maar zijn er voldoende toeristische voorzieningen die jouw groepsreis comfortabel maken. Het eiland Zakynthos wordt alsmaar populairder. Dus al eens op Kos geweest en wil je een ander Grieks eiland verkennen met jouw groepsreis? Dan is Zakynthos the place to be!

Groepsreis Mallorca

Wist je dat er naar Mallorca veel tennisreizen worden georganiseerd? De combinatie van prachtige resorts mét tennisbanen op een ontzettend veelzijdig eiland vormen de perfecte basis voor een groepsreis. Na het tennissen kun je bij komen aan het zwembad of op het strand, rondstruinen door de straten van de prachtige stad Palma de Mallorca en de allermooiste baaitjes ontdekken.

Groepsreis Canarische eilanden

De Canarische eilanden zijn allemaal verschillend en daarom ideaal voor veel verschillende groepen. Zo is Lanzarote populair bij duikscholen. Waarom is vanzelfsprekend: je kunt hier perfect duiken! Zoals bij de rotsformaties van Las Coloradas of een waanzinnige duik naar de ca. 40 meter diepe grot La Catedral, of een van de vele andere duikmogelijkheden. De andere Canarische Eilanden, zoals Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria zijn dan weer heel erg populair bij families. Ook ideaal: op de Canarische Eilanden kun je ook goed vertoeven in de wintermaanden. Dus ook in de winter kun jij een vakantie naar de zon boeken!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
18 januari, 2018|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter