Door |Geüpdatet op: 12 januari, 2017|1.7 min leestijd|

De mogelijkheden op het grootste eiland van Griekenland, Kreta, zijn oneindig. Zo ook de mogelijkheden om hier even helemaal tot rust te komen. Even de drukte van alledag van je af laten glijden, ontspannen en nergens aan denken gaan op sommige plekjes haast vanzelf. Maar je kunt ook allerlei dingen ondernemen, om nog meer tot rust te komen en het eiland beter te leren kennen. Dit is precies wat Deborah Geysen deed in het TV programma Boarding Time.

Paddleboard Yoga

Dat yoga helpt om helemaal zen te worden is de afgelopen jaren wel bewezen. Deze trend heeft zich zo erg uitgebreid dat er inmiddels tientallen verschillende vormen van yoga te doen zijn. In het TV programma Boarding Time heeft Deborah een wel heel bijzondere vorm ontdekt: Paddleboard Yoga. Deze vorm van yoga lijkt moeilijk, want sommige houdingen zijn al ingewikkeld, dus hoe moet je dan in hemelsnaam blijven staan op een surfplank op het water? Maar volgens Deborah maken de golven op zee het juist gemakkelijker om de bewegingen op een vloeiende manier in elkaar over te laten lopen.
Ook benieuwd naar deze zomerse variant van yoga op het water? Dit kan op het mooie strand van Loutraki en dit is terug te zien in de eerste aflevering van Boarding Time (vanaf 8.37 minuten)

Loutraki
Chania, Crete, Greece
Postal Code 73131

https://youtu.be/zIDGBfkQrPY?list=PLKOnBgntbGdHqogOCpp7__sC0ypyjy2Ak

Buiten de gebaande paden

Er zijn oneindig veel stranden te vinden op Kreta, de één nog mooier dan de ander. Maar soms wordt het binnenland een beetje vergeten. Terwijl de uitgestrekte heuvels met eindeloze olijfgaarden en bloemenvelden de ideale plek zijn om even tot jezelf te komen. In de regio Sfakia kun je van het prachtige uitzicht genieten, maar vooral ook van de rust om je heen…

https://youtu.be/2pCOD1s8syI?list=PLKOnBgntbGdGX9JZn63lUG9Lk27QomadB

Wat is jouw ultieme manier om te relaxen op vakantie? En heb je nog goede tips hoe je dit op Kreta kunt doen? Tijdelijk kun je voordelige Vroegboek Deals boeken naar dit eiland vol mogelijkheden.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
12 januari, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.