Door |Geüpdatet op: 13 april, 2017|1.3 min leestijd|

Veel families weten hun weg naar de Three Corners hotels te vinden. Niet zo gek, want in de hotels is aan jong en oud gedacht. Wanneer ouders even rustig op een ligbedje van de zon willen genieten of de onderwaterwereld willen ontdekken, kunnen kinderen zich vermaken in de Trixie Kids Club.

Wie is Trixie?

Trixie en zijn hond zijn geboren in een tekenverhaal dat de oprichter van The Three Corners hotels, Frans Lambrecht, liet maken om de toen nieuwe kinderclubs te promoten. Meteen was Trixie ook de mascotte van het basisconcept van The Three Corners Kids Clubs, waar kinderen elkaar kunnen treffen voor een gezellige vakantie samen.

Voor wie is de Trixie Kids Club?

Sunweb - Egypte - The Three Corners - Trixie Kids Club

De activiteiten zijn gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Activiteiten worden aangepast op de leeftijden, zodat iedereen een geweldige tijd tegemoet gaat. En ondertussen genieten ook de ouders van een onbezorgde vakantie, dus Trixie is er ook voor hen.

Wat kun je van de Trixie Kids Club verwachten?

Sunweb - Egypte - The Three Corners - Trixie Kids Club

De begeleiders van de Trixie Kids Club krijgen in ieder hotel de vrijheid om uit basisrichtlijnen zelf een programma in te vullen en samen te stellen, naar aanleiding van de interesse van de aanwezige kinderen. Zo is er de ene dag bijvoorbeeld een piraten-dag, de andere een sportdag of een pizzadag. Maar ook ballonspellen, schminken en knutselen komen aan bod! Een ontzettend gevarieerd programma dus.

Benieuwd naar het begin van deze razendpopulaire hotelketen? Lees dan dit blog.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?