Door |Geüpdatet op: 24 april, 2017|1.7 min leestijd|

Allicht heb je hem al voorbij zien komen op Facebook of Instagram: het splinternieuwe Sunweb vliegtuig! Wie weet vlieg jij er deze zomer wel mee naar jouw vakantiebestemming..! Het vliegtuig werd beplakt met enorm grote stickers. En dat is niet zo 1, 2, 3 gebeurd…

Lander werkt op de afdeling Creative & Production en heeft het ontwerp wat op het vliegtuig staat gemaakt. Daarbij moest gekeken worden naar wat Sunweb wil uitstralen, maar ook naar wat technisch mogelijk is: je mag nu eenmaal niet zomaar overal op een vliegtuig een sticker plakken, de regels hiervoor zijn heel strikt. In november is hij hieraan begonnen, om in april eindelijk het resultaat te mogen zien.

#creating memories

Het creëren van herinneringen staat centraal bij Sunweb. De foto’s op het vliegtuig weerspiegelen deze herinneringen. De foto’s zijn niet willekeurig op het vliegtuig geplakt. Een abstracte afbeelding van een zon diende als inspiratie, als je goed kijkt zie de abstracte vorm van een zonnestraal op het vliegtuig. De volgorde van de foto’s is ook niet toevallig. Ze gaan van een gele ochtendgloed over naar zonnige dag beelden, en vanaf daar naar een mooi vooravond beeld van een gezin op het strand, waarbij in feite een dag op vakantie wordt weerspiegeld.

Stickers van 9m2

Sunweb - Vliegtuig - klein en groot

Het ontwerp van het vliegtuig wordt op een A3 formaat gemaakt, waarbij iedere centimeter overeenkomt met 1 meter op het vliegtuig. En dat is knap lastig, want op 1 centimeter zie je niet zo heel veel, maar op diezelfde meter op het vliegtuig zie je ontzettend veel details. Daarom was het dus ook voor Lander ontzettend spannend om het eindresultaat te zien! Wist je dat op de achtervleugel een Sunweb logo van maar liefst ±9m2  staat?

Wat vind jij er van? Deel vooral jouw foto met ons, wanneer je met dit schitterende vliegtuig op vakantie gaat! Heb je jouw vakantie nog niet uitgezocht? Doe dat dan hier.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
24 april, 2017|4 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

 1. p. nederlof 07 augustus, 2017 at 10:15 pm Beantwoorden

  heel mooi vliegtuig wij zijn er afgelopen september mee naar corfu geweest 2 weken en ook terug met dit kleurrijke vliegtuig natuurlijk hebik er foto’s van en ook vanaf ons appartement keken we op de start en landingsbaan heb daar ook foto’s van hartelijke groet p nederlof 9 mei gaan we 2 weken naar karpathos

 2. Peter van der Heide 07 augustus, 2017 at 10:15 pm Beantwoorden

  Het Transavia vliegtuig met Sunweb logo ziet er super uit. We gaan 26 Juni 10 Dagen naar Carvoeiro Portugal. Voorpret is al begonnen.
  Het zou leuk zijn als we met dit vliegtuig kunnen vliegen.

 3. angelo van den brand 07 augustus, 2017 at 10:15 pm Beantwoorden

  ziet er erg strak uit, knap ontworpen. mijn dochter zou het super cool vinden om met dit prachtige vliegtuig naar Kreta te vliegen

 4. adri bergman 11 september, 2017 at 7:16 am Beantwoorden

  Mooi ontwerp. Hiermee naar Kreta gevlogen. Zou vliegtuig graag als model willen hebben.


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.