Door |Geüpdatet op: 31 januari, 2014|1.9 min leestijd|

Het hele jaar door zijn de inkopers van Sunweb bezig om het aanbod uit te breiden met de mooiste hotels en appartementen. Zo ook onze Turkse inkoper Oguz. Dit jaar is het hem weer gelukt fantastische vakanties in Turkije aan te vullen met de mooiste hotels. De één overweldigend luxe, de ander heeft een fantastische ligging lekker dicht bij het centrum en het volgende hotel is bij uitstek geschikt voor volwassenen. Zo heeft ieder hotel iets unieks en is er voor iedereen wel een geschikt hotel te vinden. Graag laat ik je een paar juweeltjes zien die Oguz voor ons heeft gevonden, die dit jaar nieuw bij Sunweb zijn:

Hotel Utopia World – Alanya
Een betoverend hotel met een unieke ligging. De ontelbare hoeveelheid faciliteiten maken een verblijf hier onvergetelijk!
Hotel Utopia World, Alanya

Hotel Q Premium Resort – Alanya
Alles aan dit schitterende hotel straalt luxe uit, van de prachtige kroonluchters tot de luxe zonnebedjes aan het zwembad.

Hotel Q Premium Resort, Alanya

Hotel Orange Palace – Side
Dit splinternieuwe hotel zal in april voor het eerst de deuren openen, ga jij hier als één van de eersten van alle luxe genieten?

Hotel Orange Palace, Side

Victory Resort – Side
Hotel Victory Resort is een prachtig hotel met een groot zwembad en dicht bij het strand, waar de zonnebedjes al op je staan te wachten.

Hotel Victory Resort, Side

Hotel Surmeli Efes – Kusadasi
Hotel Surmeli Efes wordt omgeven door een grote tuin en ligt direct aan het zandstrand, ideaal om volop van de warme zon te genieten.

Hotel Surmeli Efes, Kusadasi

Hotel Sunrise – Marmaris
Dit hotel ligt direct aan het strand en dicht bij het bruisende centrum van Marmaris; wegdromen in de zon combineren met bezoekjes aan de stad kan hier perfect!

Hotel Sunrise, Marmaris

Hotel Torbahan – Bodrum – Torba
Een trendy hotel dat geschikt is voor iedereen vanaf 13 jaar, aan de schitterende baai van Torba.

Hotel Torbahan, Bodrum - Torba

Waar ga jij genieten?
In welk Turks hotel zie jij jezelf van de zon genieten? Het gehele aanbod in Turkije vind je hier.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
31 januari, 2014|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter