Door |Geüpdatet op: 19 december, 2017|1.4 min leestijd|

Toen Ona en Nikki aan het zwembad op het Spaanse eiland Mallorca ineens een herkenbaar West-Vlaams accent hoorden, begonnen zij spontaan met elkaar te spelen. Daardoor kwamen de ouders ook met elkaar in contact en gingen zij ’s avonds naar de kinderdisco. Zo ontstond een vakantievriendschap om nooit meer te vergeten.

Maar we weten allemaal hoe dat gaat met vakantievriendjes… Het contact verwatert en ondanks vele beloftes zie je elkaar vaak niet meer terug. En dat dachten Ona en Nikki ook. Maar dat was buiten Sunweb en Studio 100 gerekend! Want zij bezorgden de meisjes de dag van hun leven.

Nikki (6 jaar) “We vonden het veel te leuk!”

Op een regenachtige middag kwamen beide meisjes nietsvermoedend naar de SS Rotterdam. En ineens zagen zij elkaar daar terug, wat een top verrassing! Maar daar bleef het niet bij. De SS Rotterdam deed dienst als decor van de nieuwe film K3 Love Cruise. Je kunt je voorstellen dat de verrassing immens groot was toen de meisjes K3 zelfs mochten ontmoeten.

En nog was het niet alles: er was een figurantenrolletje in de film weggelegd en ze werden door niemand minder dan Bas (Winston Post) uitgenodigd om de premiere van de film bij te wonen. Zo konden ze zichzelf zien schitteren op het witte doek.

Moeder Vanessa: “Het was SUPER! En de gezichtjes toen ze zichzelf op het scherm zagen, zalig!”

Ook voor de ouders was er nog een verrassing weggelegd… Zij mogen, mét de meisjes uiteraard, de vakantie nog eens dunnetjes overdoen. Dat betekent dus nog een keer herinneringen creëren met elkaar.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
19 december, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.