Door |Geüpdatet op: 12 december, 2017|1.2 min leestijd|

Op zoek naar de ideale familievakantie, vol vermaak, plezier en quality time met elkaar? Kies jouw ideale bestemming en vind vervolgens het Xperience hotel dat bij jou past!

Turkije

Uitgelicht: Xperience Club Nena – Side
Klantwaardering: 8,2
Dit schitterende all inclusive hotel is ruimopgezet en heeft een perfecte ligging, pal aan een schitterend strand. Het ervaren Xperience team zorgt er al meerdere zomers voor bijzonder leuk vermaak in dit hotel!

Bekijk alle Xperience hotels in Turkije hier.

Griekenland

Uitgelicht:Xperience Hotel Stella Palace
Klantwaardering: 8,4
Pal aan een goudgeel zanstrand ligt dit vrolijke hotel, met meerdere zwembaden. Het Xperience team organiseert dus ook leuke bezigheden aan het strand!

Bekijk alle Xperience hotels in Griekenland hier.

Egypte

Uitgelicht: Xperience Prima Life Makadi resort
Klantwaardering: 8,3
In het altijd zonnige Egypte  staat in dit prachtige hotel een gemotiveerd Xperience team klaar om de allerleukste activiteiten te organiseren.

Bekijk alle Xperience hotels in Egypte hier.

Bulgarije

Uitgelicht: Xperience HVD Miramar Club Hotel
Klantwaardering: 8,4
Bulgarije staat bekend om haar uitgestrekte zandstranden. Niet zo gek dus dat dit hotel aan het mooie strand ligt. Het Xperience team zorgt ervoor dat de vakantie op dit mooie vakantieadres nóg leuker kan worden!

In Bulgarije is momenteel één Xperience hotel te vinden.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
12 december, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter