Door |Geüpdatet op: 16 april, 2019|2 min leestijd|

Voor het zomerseizoen van 2019 is er voor de vijfde keer een Transavia vliegtuig omgetoverd tot een Sunweb toestel. Gister werd het nieuwe ontwerp én de nieuwe naam van het vliegtuig onthult in de hangaar van Transavia. Maar een vliegtuig omtoveren én een naam bedenken is nog niet zo eenvoudig…

Jouw hulp ingeschakeld

De gelukkige winnaars die op vakantie gaan met de eerste vlucht van het vliegtuig krijgen hun Transavia boarding pass uitgereikt.

Voor het bedenken van de naam van het vliegtuig hebben we jouw hulp ingeschakeld. Via Facebook hebben ruim 3800 volgers van Transavia en Sunweb namen ingestuurd en vervolgens is door medewerkers van Sunweb gestemd op hun favoriete naam. Vier deelnemers mochten aanwezig zijn bij de onthulling van het vliegtuig. De winnende naam past perfect bij ons: ‘The Memory Maker’. De bedenker van de naam had niet alleen de eer om de naam te onthullen, hij won ook de hoofdprijs: een vakantie met de allereerste vlucht van het vliegtuig naar Karpathos!

Stickers plakken

Het bestickeren van een vliegtuig is een heel nauwkeurig werkje!

Je kunt niet ‘zomaar’ wat stickers op een vliegtuig plakken. De technische regels hiervoor zijn heel strikt en daarnaast is het ontwerp ook erg belangrijk: je wilt dat het opvalt en dat iedereen meteen het echte vakantiegevoel krijgt bij het instappen van het vliegtuig. Het proces van een ontwerp achter een computer waar iedere centimeter gelijk staat aan 1 meter op het vliegtuig naar het eindresultaat is ieder jaar weer spannend! Het plakken van de stickers zelf is trouwens ook best spannend, op metershoge stellages en soms zelfs op het vliegtuig. Maar; veiligheid staat ook in de hangaar van Transavia voorop, dus als je bovenop het vliegtuig moet klimmen zit je wel goed vast.

Unieke ervaring

Wat zijn we trots op het eindresultaat!

Tijdens de onthulling van het vliegtuig zijn de aanwezige prijswinnaars feestelijk ontvangen. Het kijkje in de hangaar van Transavia is al een unieke ervaring, maar de rondleiding door een piloot en purser rondom en in het vliegtuig was de kers op de taart.

Wij zijn ontzettend trots op onze samenwerking met Transavia en op het eindresultaat en hopen dat er heel veel mooie vakantieherinneringen gemaakt gaan worden met The Memory Maker. We horen graag in de reacties wat jij er van vindt!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
16 april, 2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter