Door |Geüpdatet op: 16 april, 2019|2 min leestijd|

Voor het zomerseizoen van 2019 is er voor de vijfde keer een Transavia vliegtuig omgetoverd tot een Sunweb toestel. Gister werd het nieuwe ontwerp én de nieuwe naam van het vliegtuig onthult in de hangaar van Transavia. Maar een vliegtuig omtoveren én een naam bedenken is nog niet zo eenvoudig…

Jouw hulp ingeschakeld

De gelukkige winnaars die op vakantie gaan met de eerste vlucht van het vliegtuig krijgen hun Transavia boarding pass uitgereikt.

Voor het bedenken van de naam van het vliegtuig hebben we jouw hulp ingeschakeld. Via Facebook hebben ruim 3800 volgers van Transavia en Sunweb namen ingestuurd en vervolgens is door medewerkers van Sunweb gestemd op hun favoriete naam. Vier deelnemers mochten aanwezig zijn bij de onthulling van het vliegtuig. De winnende naam past perfect bij ons: ‘The Memory Maker’. De bedenker van de naam had niet alleen de eer om de naam te onthullen, hij won ook de hoofdprijs: een vakantie met de allereerste vlucht van het vliegtuig naar Karpathos!

Stickers plakken

Het bestickeren van een vliegtuig is een heel nauwkeurig werkje!

Je kunt niet ‘zomaar’ wat stickers op een vliegtuig plakken. De technische regels hiervoor zijn heel strikt en daarnaast is het ontwerp ook erg belangrijk: je wilt dat het opvalt en dat iedereen meteen het echte vakantiegevoel krijgt bij het instappen van het vliegtuig. Het proces van een ontwerp achter een computer waar iedere centimeter gelijk staat aan 1 meter op het vliegtuig naar het eindresultaat is ieder jaar weer spannend! Het plakken van de stickers zelf is trouwens ook best spannend, op metershoge stellages en soms zelfs op het vliegtuig. Maar; veiligheid staat ook in de hangaar van Transavia voorop, dus als je bovenop het vliegtuig moet klimmen zit je wel goed vast.

Unieke ervaring

Wat zijn we trots op het eindresultaat!

Tijdens de onthulling van het vliegtuig zijn de aanwezige prijswinnaars feestelijk ontvangen. Het kijkje in de hangaar van Transavia is al een unieke ervaring, maar de rondleiding door een piloot en purser rondom en in het vliegtuig was de kers op de taart.

Wij zijn ontzettend trots op onze samenwerking met Transavia en op het eindresultaat en hopen dat er heel veel mooie vakantieherinneringen gemaakt gaan worden met The Memory Maker. We horen graag in de reacties wat jij er van vindt!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
16 april, 2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.