Door |Geüpdatet op: 04 oktober, 2018|1.9 min leestijd|

‘Hé, waar ga jij eigenlijk heen op vakantie dit jaar?’ Het is al juni en je moet eerlijk bekennen dat je er nog helemaal niet over hebt nagedacht. Dat overkomt je nou altijd, nu is precies jouw favoriete vakantieadres al volgeboekt en moet je genoegen nemen met minder. Herken jij je hierin? Lees dan hier de voordelen waarom je voor je zomervakantie van 2019 toch echt moet gaan vroegboeken!

Populair vakantieadresje? Jij hebt hem alvast!

Heb jij een favoriet vakantieadresje waar je graag naar terugkomt? Dan is het verstandig om dit op tijd te boeken, want er is een grote kans dat nog meer mensen daar zo over denken. Ook prettig is dat je nog volop keus hebt. Die mooie kamer met zeezicht is dus lekker voor jou deze zomer!

Het is soms best lastig om met een grote groep een vakantie te boeken, maar ook familiekamers zijn vaak al snel volgeboekt. Dan kun je maar beter vroeg beginnen met boeken, om zeker te zijn van beschikbaarheid. Ook zijn er vaak nog veel verschillende vluchten voor een lage prijs te boeken.

Vroegboeken scheelt stress!

Is het niet super relaxed dat je al vroeg helemaal klaar bent met voorbereidingen zoals zoeken van een accommodatie en een vliegreis. Als je laat boekt heb je toch meestal die druk dat je nog iets moet vinden voor je vakantie begint en dat levert voor de meeste mensen toch wel aardig wat stress op. Zorg op deze manier dus dat je al ontspannen bent voor je op vakantie gaat. Zo geniet je ook meer van je vakantie!

Geniet langer van de voorpret!

Het is toch heerlijk als je tijdens de donkere dagen kunt fantaseren over zonnige vakanties, met zoveel keus ben je wel even zoet met het uitzoeken van een vakantie. Waan je helemaal in zonnige vakantiebestemmingen en geniet van het moment dat je je droomvakantie geboekt hebt. Nu heb je alle tijd om je er op te verheugen en natuurlijk om uit te zoeken wat er allemaal te doen is op je bestemming en waar je zeker heen wilt.

Het scheelt je geld!

Een voordeel van vroegboeken is natuurlijk ook dat veel hotels flinke kortingen geven als je vroeg boekt. Het scheelt je dus niet alleen veel stress, maar ook nog eens geld!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
04 oktober, 2018|2 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

 1. Pieter Broekkamp 04 oktober, 2018 at 10:41 pm Beantwoorden

  Wil villa Elpiniki boeken , vreemd verhaal …..
  Eigenaar zegt een contract te hebben met Sunweb ….
  Vorig jaar al lang geboekt ?..!,,
  Molyvos op Lesbos

 2. DANNY VAN kolck 18 april, 2020 at 8:49 pm Beantwoorden

  Nu mooi de Sjaak met vroegboeken, als we nu willen annuleren voor 18 juni, kost dat 30%. Ook als we kiezen voor vouchers. Omdat 3 mensen in de boeking bij de risico groep zit. Ik ga nooit meer vroegboeken


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.