Door |Geüpdatet op: 15 mei, 2019|2.1 min leestijd|

Een winterzonvakantie is perfect voor ieder type vakantieganger! Herken jij je in onderstaande vakantiegangers? Of ben je meer een combinatie van verschillende types? In het uitgebreide aanbod van winterzonvakanties bij Sunweb kun jij gegarandeerd jouw perfecte vakantie voordelig, makkelijk en veilig boeken!

De “ik wil wel iets van het land zien” vakantieganger

Als je vijf uur vliegt naar jouw vakantiebestemming, kom je daar niet om alleen in de zon te liggen. Het lekkere weer is juist perfect om ook iets te doen in de omgeving! De mooiste wandelingen maak je bijvoorbeeld op Madeira langs de levada’s of op de Canarische eilanden, waar je door de bergachtige landschappen de mooiste wandelroutes vindt. Waterliefhebbers zullen zich helemaal op hun plek voelen in Egypte, want daar kun je vaak al vanuit je hotel de wonderlijke onderwaterwereld instappen.

De “ik vind lekker eten het allerbelangrijkste” vakantieganger

Ben jij iemand die zodra je wakker wordt op vakantie al kunt bedenken wat je de rest van de dag allemaal gaat eten? Dan kun je ook tijdens de winterzonperiode talloze perfecte vakantieadressen vinden! Kies voor all inclusive als je wél lekker wilt eten, maar géén zin hebt om zelf uit te vogelen waar dat kan. En kies voor een adresje in de buurt van een centrum als je langs de vele restaurantjes wilt struinen om neer te strijken waar ze jouw favoriete gerechten op de kaart hebben staan!

De “ik voel me hier helemaal thuis” vakantieganger

’s Ochtends rustig in de zon een krantje lezen op jouw balkon of terras, voordat je een ontbijtje klaarmaakt met de boodschappen die je de dag ervoor allemaal gehaald hebt in de lokale supermarkt; zo begint jouw ideale vakantiedag! Je gaat vast wel een keertje uit eten, maar met al die heerlijke ingrediënten kun je ook zelf prima koken. Een praatje maken met de buren en de vriendelijke mensen aan de receptie hoort erbij tijdens de vakantie en na een week ken jij de weg op jouw vakantiebestemming als je broekzak.

De “ik kom niet meer van mijn ligbedje af” vakantieganger

Ontsnap jij aan het dagelijkse leven én koude weer in Nederland om even helemaal niks te doen en languit op een ligbedje te liggen met een goed boek? Dat kan perfect op alle winterzonbestemmingen van Sunweb! Als je voor een all inclusive vakantie kiest zit je helemaal goed, want dan hoef je alleen maar je bedje af te komen voor het overheerlijke eten en drinken dat gedurende de dag voor jou wordt klaargemaakt!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
15 mei, 2019|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.