Door |Geüpdatet op: 25 juni, 2015|2.1 min leestijd|

Een wintersportvakantie regelen voor een grote groep kan een hele klus zijn. Sunweb neemt je deze zorgen graag uit handen. Zoek je een wintersport voor 15 personen of meer? Wij helpen jullie graag bij het vinden van de ideale wintersportvakantie.

Vind de ideale wintersportvakantie met Sunweb Groepsreizen
Ga je ieder jaar met het gezin op wintersport? Zijn je collega’s, vrienden en/of teamgenoten ook gek op de sneeuw? Ga dit jaar dan eens met zijn allen op wintersportvakantie!

Vanaf 15 personen stellen wij graag een offerte samen voor jullie  groep. Wij selecteren speciaal voor groepen geschikte chalets en accommodaties in , Oostenrijk of , de reisduur en activiteiten zijn uiteraard zelf in te vullen.

groep wintersport

Waarom Sunweb groepsreizen?
Zoals de naam al aangeeft, is onze afdeling Groepsreizen gespecialiseerd in wintersportvakanties voor grote gezelschappen. Wij bieden je een volledige reis: vervoer, verblijf en activiteiten. Zo heb je één aanspreekpunt en regelen wij de rest.

Om de reis zo goed mogelijk op je wensen aan te laten sluiten, gaan wij flexibel te werk en is persoonlijk contact erg belangrijk. Doordat we goed luisteren naar wat je wilt en met je meedenken, mogen wij al 20 jaar voor vele groepen geweldige wintersportvakanties organiseren.

Meer dan 20 deelnemers?
Indien je met minimaal 20 personen op wintersport groepsreis gaat, kun je jouw eigen opstapadres kiezen. Wil je meer voordelen horen voor grote groepen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Wintersport groep

Hoe gaan we te werk?
Zodra wij je aanvraag ontvangen, nemen we contact op om jullie volledige wensen in kaart te brengen.

Maximaal vijf werkdagen na het kennismakingsgesprek ontvang je, geheel vrijblijvend, één of meerdere reisvoorstellen inclusief offertes. Je kunt deze voorstellen op je gemak bespreken met jouw groep.

Na een paar dagen nemen we contact op om te zien of de voorstellen naar wens zijn en de gewenste reis verder uit te werken.

Wintersport groot gezelschap

Als je de gewenste reis hebt bepaald, zorgen wij dat alles goed geregeld wordt voor een vlekkeloze en onvergetelijke vakantie. Uiteraard geldt Sunweb’s “goede zorgen” motto ook voor ons: de gehele groep kan bij ons terecht voor vragen en verzoeken.

Dus ben je op zoek naar een reis op maat of heb je speciale wensen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bellen op 010-2802121 of vraag hier een groepsreis offerte aan.

Geniet jij ieder jaar van een groepsreis? Laat hieronder jouw reactie achter en vertel ons jouw ervaring!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?