Door |Geüpdatet op: 04 oktober, 2012|1 min leestijd|

Wakker worden tussen de uitgestrekte bossen, kristalheldere beekjes, groene weiden en romantische middeleeuwse dorpjes. Op slechts een paar uur rijden ben je in het prachtige Sauerland. De gastvrije sfeer en de vele recreatieve mogelijkheden zorgen er ieder jaar voor dat vele Nederlandse vakantiegangers dit mooie stuk Duitsland bezoeken.

Watersportliefhebbers kunnen hun harten ophalen want er zijn heel wat watersportactiviteiten te beleven. Biggesee is het grootste stuwmeer van Sauerland. Hier kun je surfen, zeilen en duiken. Rond het meer kun je prachtig wandelen, fietsen en skeeleren. De fiets is zeker een goed vervoersmiddel om een vakantie Sauerland op een bijzondere manier te ervaren. Fiets langs mijnen, kloosters en middeleeuwese ruïnes die het Sauerland rijk is. Voor de wandelaars zijn er talloze bewegwijzerde wandelpaden te ontdekken om te genieten van de natuur.

Zelfs midden in de winter is dit gebied uitstekend om een bezoek aan te brengen. Wanneer er sneeuw valt, ontpopt het Sauerland zich in een wintersportgebied. Winterberg is veruit het grootste en meest bekende skigebied van het Sauerland.

Wunderbar Sauerland is in elke tijd van het jaar een bezoekje waard!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
04 oktober, 2012|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.