Door |Geüpdatet op: 19 december, 2015|2.3 min leestijd|

Xperience voorstellen? Lang hoefde ik er niet over na te denken. Toch moet je het eigenlijk zelf meemaken om écht te weten wat Xperience is!

Met Xperience verlaten we de platgetreden animatiepaden. Onze jonge, tweetalige crew neemt je op sleeptouw en bedenkt originele activiteiten die tot nieuwe, verrassende ervaringen leiden. Vaak houd je er ook goede vrienden aan over, want alles gebeurt in een leuke groep waar iedereen dezelfde taal spreekt. Interactie, avontuur en beleving staan centraal.

Sunweb - Mallorca - Aquapark

Tegen de achtergrond van een adembenemend natuurdecor of een leuke vakantieomgeving. Dat maakt iedereen wat losser, zowel fysiek als emotioneel. En dat is ook de bedoeling, want Xperience is een stimulerende ervaring voor lichaam en geest. “Alles kan, niets moet” is het motto waar we voor gaan!

Geen verplichtingen, maar meer dan genoeg mogelijkheden dus. Ons enthousiaste team leidt alles in goede banen en zorgt ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Zo kun je genieten van de mooiste filmklassiekers tijdens de Movie Night on the Beach en de schitterende sterrenhemel bewonderen tijdens de Chill Out Starwatching. Voor de durvers is er Dare 2 jump of Powerkite.

Dit wordt een vakantie waar je met volle teugen van geniet!

De basisfilosofie voor een vakantie vol beleving
Uit onderzoek blijkt dat een grote groep mensen de traditionele en internationale animatieprogramma’s een beetje zat zijn. Redenen daarvoor zijn het feit dat de meeste activiteiten in vreemde talen plaatsvinden én het feit dat de meeste animatieprogramma’s wat oubollig en saai zijn en minder oog hebben voor een actieve “well being”.

Xperience is juist met dit doel opgezet: mensen in hun eigen taal aanspreken en mensen laten genieten op een proactieve manier, door zélf met anderen leuke dingen te ondernemen. In een steeds sneller en dikwijls contactarmere wereld zorgt het Xperience programma voor het terugvinden van een sociale samenhang, het opnieuw vrienden maken, het delen van bijzondere ervaringen met anderen en natuurlijk plezier maken om niet te vergeten!

Geluksmomentje met Sunweb

Juist daarom staat originaliteit qua “experience” hoog in het vaandel. Naast dag- zijn er ook avondactiviteiten én ook voor de kinderen zijn er leuke doe-activiteiten. Movie Night on the Beach, de mensen laten genieten van een film op het strand bij de ondergaande zon, meestal in het teken van de bestemming. Chillout Starwatching, waar men kan genieten van de rijke sterrenwereld. Dare 2 jump, controlled adventure, voor degene die wél van avontuur houden maar een ondoordacht avontuur willen vermijden. Het zijn slechts enkele van de doe-ervaringen die voor een onvergetelijke tijd kunnen zorgen.

Suppen2

Kun jij niet wachten tot jij al deze bijzondere activiteiten zelf kunt beleven? Zoek hier dan nu direct jouw Xperience avontuur!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
19 december, 2015|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.