Door |Geüpdatet op: 20 december, 2017|1.7 min leestijd|

De reden om een vakantie in een Selections appartement te vieren? Dat is simpel: hier is alles tot in de puntjes verzorgd en tip top in orde. Een appartement valt niet zomaar binnen de Selections appartementen, daarvoor voldoet deze aan een aantal vereisten. Lees hier hoe jouw Selections vakantie eruit komt te zien.

1. Perfecte ligging

In de buurt van onze Selections appartementen is altijd iets te beleven. Winkeltjes en restaurantjes bereik je al na een korte wandeling, evenals het strand. Binnen de kortste tijd kun jij dus al op een zonnebedje liggen met een goed boek met het geluid van de golven op de achtergrond.

2. Modern en fris

Een voorwaarde om binnen de Selections appartementen te vallen: het moet er modern en fris zijn. Al deze sfeervolle laagbouw appartementen zijn nieuw of recentelijk gerenoveerd en altijd goed onderhouden. Met een heerlijk zwembad mét poolbar voor de deur, kun je hier prima een dag (of meerdere dagen!) vertoeven

3. Minimale klantbeoordeling

Het is belangrijk dat vakantiegangers die jou voorgingen een geweldige tijd hebben gehad op deze vakantieadresjes. Deze appartementen hebben dan ook altijd een goede klantbeoordeling, van minimaal een 7,5!

4. Ideaal vakantieadres met een baby

Als je met een baby op vakantie gaat is het natuurlijk nóg belangrijker dat alles piekfijn in orde is op jouw vakantieadres. In deze appartementen is het goed toeven, kun je lekker je eigen gang gaan, babyvoeding bewaren in jouw eigen keukentje en kun jij heerlijk op jouw balkon zitten terwijl de baby een slaapje doet.

5. Altijd reisleiding in de buurt

Bij de Selections appartementen komt de Sunweb reisleiding regelmatig langs. Heb jij ze niet nodig? Prima! Maar als je wel vragen hebt hoef je dus nooit ver te zoeken naar iemand die al jouw vragen over de vakantie, bestemming en het appartement kan beantwoorden. En het feit dat er altijd iemand is waarbij je terecht kunt, geeft wel een prettig gevoel.

Wil jij liever in een tot in de puntjes verzorgd all inclusive hotel verblijven? Bekijk dan hier onze Selections hotels!

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar de zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?