Door |Geüpdatet op: 12 december, 2017|1.4 min leestijd|

Een Xperience vakantie is dé perfecte vakantie voor iedereen die ervan houdt om tijdens de vakantie gezellige activiteiten te ondernemen, andere mensen wilt leren kennen, maar ook af en toe wilt genieten van even he-le-maal niks doen. Volwassenen en kinderen gaan hier een geweldige vakantie tegemoet.

1. Ruim opgezet en sfeervol

In alle Xperience hotels hangt de ultieme, ongedwongen vakantiesfeer. Mooie tuinen, zwembaden en een strand zo goed als voor de deur: zodra je hier binnenstapt weet je meteen: dit gaat een heerlijke vakantie worden.

2. Nederlandstalig team aanwezig

Wat alle Xperience hotels met elkaar gemeen hebben zijn de ontzettend gemotiveerde Xperience animatieteams die er aanwezig zijn. Zij hebben het allerleukste programma in elkaar gezet (daarover later meer), maar weten ook van alles over het hotel en de omgeving. Wel zo fijn dus, dat je bij hun gewoon in je eigen taal terecht kunt!

3. Vakantie voor jong en oud

Kinderen, ouders, opa’s en oma’s: iedereen mag meedoen met de leuke activiteiten die het Xperience Team organiseren. Natuurlijk moet niks en kun je er ook voor kiezen om lekker op een ligbedje te blijven liggen of een uitstapje te maken. Dat ongedwongen maakt het juist zo prettig in deze hotels. Contacten leggen met het team en andere vakantiegangers is tijdens deze vakantie in ieder geval heel eenvoudig.

4. De activiteiten

Denkers, doeners en echte daredevils zijn hier aan het juiste adres. Je eigen cocktail maken op het strand tijdens onze cocktailshake? Of ga je voor een gigantische adrenaline kick en spring je richting de trapeze bij onze Dare-2-Jump? Je kunt zonnen, zwemmen en heerlijk eten in ieder geval moeiteloos afwisselen met de leukste activiteiten.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
12 december, 2017|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter