Door |Geüpdatet op: 11 juni, 2020|2.1 min leestijd|

Een vakantie boeken kan best spannend zijn. Want hoe regel je het vervoer van het vliegveld naar jouw accommodatie? Wat doe je als er iets gebeurt tijdens jouw vakantie? En bij wie kun je dan terecht? In dit blog geven we antwoord op al jouw vragen, zodat je met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan. 

De voordelen van een pakketreis

Doordat je bij Sunweb een pakketreis boekt, ben je ervan verzekerd dat alles in één keer goed geregeld is. Vlucht en verblijf zijn altijd inbegrepen. Daarnaast bepaal jij zelf met welke extra’s je jouw vakantie wilt aanvullen, zoals een (privé)transfer, huurauto, extra bagage, een verzekering of excursies.

Veilig en voordelig

Doordat Sunweb jarenlange samenwerkingen heeft met hotels en luchtvaartmaatschappijen kunnen er ontzettend scherpe prijzen worden afgesproken. Hierdoor worden vakanties altijd tegen de scherpste prijzen aangeboden. Er zijn jaarlijkse checks op de hotels door onze vakantie-experts, waardoor de kwaliteit goed gewaarborgd blijft. Bovendien is Sunweb aangesloten bij de SGR, ANVR en het calamiteitenfonds. Dat betekent dat je vakantie altijd financieel gedekt is. Wel zo handig én veilig dat je alles bij één aanspreekpunt geregeld hebt!

Altijd verzekerd van repatriëring

Mocht er onverhoopt iets gebeuren op je vakantie zoals een natuurramp, pandemie of een andere calamiteit, dan brengt Sunweb je altijd weer veilig terug naar huis. Indien jij een pakketreis bij Sunweb hebt geboekt en er ontstaat een noodgeval op jouw bestemming, dan zullen wij te allen tijde repatriëren. Heb je een losse vliegticket geboekt? Dan geldt deze regeling niet en zul je zelf een veilige terugreis moeten regelen.

Nederlandstalige reisleiding

Op veel bestemmingen is er Nederlandstalige reisleiding aanwezig. Handig zodat je snel de ins en outs van jouw bestemming te weten krijgt, maar ook voor de wat minder prettige zaken staan zij altijd voor je klaar. Er is altijd een noodnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is. Dus ook als er dingen gebeuren waar je niet op hoopt tijdens de vakantie, zoals diefstal, verlies, ziekte, ongeval of overlijden van een naaste in Nederland; dan staat er 24/7 iemand voor je klaar.

Altijd bereikbaar

Heb je hulp nodig bij het boeken van een vakantie? Er staat (bijna) altijd een team vakantie-experts klaar om je te helpen! Via de handige FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen, maar ook alle contactmogelijkheden. Zelfs voor vragen buiten de openingstijden kun je altijd via e-mail, Facebook of WhatsApp een bericht sturen, zodat jouw vragen zo snel mogelijk worden beantwoord! Zo kun je helemaal op jouw eigen tempo op de website een vakantie uitzoeken én boeken.

Hi! Ik ben Eveline, één van de reisexperts van Sunweb. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw volgende vakantie naar een zon of sneeuw? Begin alvast met de voorpret door het lezen van mijn tips over de meest fantastische plekken in Europa. Waar maak jij binnenkort onvergetelijke herinneringen?
11 juni, 2020|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.