Informatie m.b.t. het coronavirus

Alles over zon- en wintersportvakanties

Veilig & voorbereid jouw vakantie tegemoet

Alles volgens de Covid-19 regelgeving

We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren over de huidige manier van vakantievieren. De veranderingen in de Covid-19 regelgeving op bestemmingen volgen elkaar snel op, daarom is het belangrijk om dit regelmatig te bekijken, bijvoorbeeld ook kort voor je op vakantie vertrekt. Het is belangrijk om te onthouden dat wij jou informeren over je vakantie. Vanwege de hoge drukte is onze reactietijd langer dan je van ons gewend bent. Wij vragen daarvoor jouw begrip en vertrouwen dat wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Welke garanties kunnen we bieden

Op een veilige manier reizen naar jouw ideale vakantieadres is nog nooit zo belangrijk geweest. Bij al onze vakanties kunnen we dit vanwege onze samenwerkingen verwezenlijken. 

Flexibel omruilen

Als je merkt dat je nog niet toe bent aan vakantie, of graag meer zekerheid wil door de vakantie alvast te verzetten, maak dan gebruik van de flexibele omruilgarantie. Je kunt je vakantie zelf omboeken via jouw Mijn Sunweb account, mits jouw boeking aan de omboekvoorwaarden voldoet. Je kunt alleen omboeken naar vakanties die op dat moment te boeken zijn op de website. Op het moment dat je omgeboekt bent, zijn de normale betalingsvoorwaarden weer van toepassing. Dat betekent dat je de restantbetaling dan pas weer twee weken voor de nieuwe vertrekdatum hoeft te voldoen.

Prijsgarantie

Mocht jouw vakantie door ons geannuleerd worden in verband met het coronavirus, zorgen wij er uiteraard voor dat je je geld niet kwijt bent. Recentelijk hebben wij de prijsgarantie geïntroduceerd. Wij zorgen ervoor dat je dezelfde vakantie volgend jaar nog een keer kunt boeken voor exact dezelfde prijs dankzij onze prijsgarantie. We hopen je hiermee zekerheid en rust te bieden.

Repatriëringsgarantie

De veiligheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Als je een vakantie incl. vlucht of busreis bij ons boekt, word je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens jouw verblijf van positief naar negatief (code oranje) wijzigen, zorgen wij voor een veilige terugreis naar huis.

Geldteruggarantie

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te plannen, maar ben je bang dat jij je geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Heb je al een voucher en wil je, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw vakantie te bezorgen, bieden wij vanaf nu de geldteruggarantie aan voor nieuwe boekingen met vertrek tussen 15 december 2020 en 15 mei 2021.

Op zoek naar een vakantie?

Altijd veilig en vertrouwd op vakantie

We mogen snel weer vakantievieren op de mooiste plekken. Languit aan het zwembad of het strand van de zon genieten, eropuit om de omgeving te verkennen en je onder te dompelen in andere culturen: het zal altijd ons doel blijven om jouw de mooiste herinneringen op vakantie te laten creëren. 

Daarom kun je bij ons vakanties in alle soorten en maten boeken, van luxe all inclusive tot kleinschalig. Naast onze vliegvakanties en wintersportreizen bieden we nu ook autovakanties in de zomer aan, zodat jij zelf kunt bepalen hoe je naar jouw vakantieadres reist. 

Niet alleen vakanties in 2020 zijn te boeken. Je boekt ook jouw vakantie in 2021 al op onze website. Heeft de vakantie van jouw voorkeur nog geen prijzen en beschikbaarheid? Stel dan de Alert Service en en ontvang een e-mail wanneer je deze vakantie wel kunt boeken.

Zonvakanties

Boek jouw vakantie voor 2020 en 2021

Wintersportvakanties

Autovakanties