Jouw vakantie tijdens corona

  1. Home
  2. Corona
  • Boeken met Covid Comfort
  • Eenvoudig zelf omboeken
  • Geldteruggarantie

Veilig & voorbereid jouw vakantie tegemoet

Wij kunnen ons voorstellen dat jij vragen hebt over COVID-19 en jouw vakantie, er is ook veel informatie te vinden. Wij hebben alles voor jou op een rij gezet en via deze pagina helpen wij jou op weg. Lees over de maatregelen op jouw bestemming, alles over testen, verplichte formulieren en de garanties voor jouw vakantie tijdens corona.

Wij houden deze informatie up to date, zodat jij altijd van het laatste nieuws op de hoogte bent.

Iedereen met het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) kan binnen de Europese Unie vrij reizen. Wel stelt de overheid extra terugreisvoorwaarden in voor code geel en oranje bestemmingen. Zie hier voor meer informatie per bestemming. Voor alle overige vragen kun je terecht op onze FAQ pagina.

Boek met vertrouwen dankzij Covid Comfort!

Op een veilige manier reizen naar jouw ideale vakantieadres is nog nooit zo belangrijk geweest. Bij al onze vakanties kunnen we dit vanwege onze samenwerkingen verwezenlijken.

Geldteruggarantie
Als wij jouw vakantie binnen twee weken voor vertrek moeten annuleren dan heb je gegarandeerd recht op jouw geld terug, ook als je jouw reis betaald hebt met een voucher.

Omruilgarantie
Je kunt tot 6 weken voor vertrek omboeken via jouw Mijn Sunweb account.

Repatriëringsgarantie
Als je een vakantie incl. vlucht of busreis bij ons boekt, word je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie en zorgen wij altijd voor een veilige terugreis naar huis.

24/7 bereikbaar op bestemming
Heb je tijdens jouw vakantie vragen of opmerkingen, dan kun je de reisleiding altijd bellen.

Vakantiedokter in de app
Via de Sunweb app kan je gemakkelijk een online videoconsultatie voeren met een Nederlandstalige dokter.

Op zoek naar een vakantie?

Bij ons kun je vakanties in alle soorten en maten boeken, van luxe all inclusives voor het gezin tot romantische hotels voor stellen. Ontdek snel ons aanbod wintersport en zonvakanties.

Last minutes

Snel de koffers pakken

Zonvakanties

Voordelig naar de zon

Wintersport

Altijd incl. skipas