Covid-19 testen

PCR-test voor jouw vakantie

  1. Home
  2. Corona
  3. PCR-test
  • Boeken met Vakantiegarantie
  • Eenvoudig zelf omboeken
  • Geldteruggarantie

Boek eenvoudig een PCR-test voor jouw vakantie bij Sunweb

Voorbereid op vakantie

Bij Sunweb zijn wij blij dat wij jou weer op een zonnige, welverdiende vakantie kunnen sturen! Wij vinden het belangrijk dat de aanloop naar jouw vakantie zo makkelijk mogelijk verloopt. Om veilig op reis te gaan, is het voor enkele bestemmingen verplicht om een PCR-test of Antigeen (snel)test af te laten nemen. Op deze pagina vind je meer informatie rondom deze testen.

Hoe boek ik een test? 

Met jouw Sunweb-boekingsnummer kan je tegen een voordelig tarief een test laten afnemen, omdat wij samenwerken met HealthCheckCenter. Het is mogelijk om te kiezen voor een PCR test à €39,50 of een Antigeen (snel)test à €27,50. Wij raden aan om tot ongeveer 1 week voor vertrek te wachten met het boeken van een test. Er gebeurt op dit moment veel in de wereld waardoor maatregelen en restricties continu veranderen. Als je toch alvast een test wilt bijboeken, kun je dat via deze pagina doen.


Voor meer informatie over de test via Sunweb, verwijzen wij je graag naar onze FAQ hieronder.

 
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld door Sunweb in samenwerking met HCC op basis van informatie verstrekt door de Nederlandse en buitenlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaarden Sunweb en HCC geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Sneeuw of strand: wat kies jij?

Sunweb zonvakantie

Zonvakanties

Voordelig naar de zon

Sunweb wintersport

Wintersport

Altijd incl. skipas