Sunweb Covid-19 informatie

Jouw vakantie tijdens corona

  1. Home
  2. Corona

Veilig & voorbereid jouw vakantie tegemoet

Altijd zorgeloos op vakantie met Sunweb

Reizen is in deze tijd net wat anders dan je gewend bent en wij snappen dat jij op zoekt bent naar zekerheid! Of je vertrekdatum nu volgende week of volgend jaar is: met onze uitgebreide Sunweb garanties ga je pas echt zorgeloos op vakantie! En mocht er iets wijzigen in jouw situatie of op jouw bestemming? Geen zorgen! Wij regelen het.

Bovendien volgen wij dagelijks de ontwikkelingen op onze bestemmingen. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste maatregelen, benodigde testen en verplichte formulieren die je nodig hebt voor jouw vakantie in coronatijd. Iedereen met het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) kan binnen de Europese Unie vrij reizen. Wel stelt de overheid extra terugreisvoorwaarden in voor code geel en oranje bestemmingen. Zie hier voor meer informatie per bestemming. Voor alle overige vragen kun je terecht op onze FAQ pagina.


Wist je dat je bij ons in 1 keer je vlucht, transfer, accommodatie en zelfs je excursies kunt boeken? Wel zo fijn!

Boek altijd veilig en vertrouwd met onze Vakantiegarantie!

Op een veilige manier reizen naar jouw ideale vakantieadres is nog nooit zo belangrijk geweest. Met de Sunweb garanties zorgen wij dat jij onbezorgd op vakantie kunt gaan en alleen nog maar hoeft te genieten!

Geldteruggarantie
Voor al onze vakanties geldt dat jij jouw geld binnen 14 dagen terugkrijgt, wanneer wij je vakantie annuleren i.v.m. COVID-19. Ook als je betaald hebt met een voucher. 

Omruilgarantie
Alle zonvakanties met een vertrekdatum vanaf 1 april 2022 zijn tot 2 weken voor vertrek gratis om te boeken naar een ander moment of een andere bestemming. Vertrek je voor die tijd? Dan kan je jouw zon- of wintersportvakantie tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken. Heb je een wintersport geboekt met premium omruilgarantie dan boek je tot 2 weken voor vertrek om. Lees hier de voorwaarden.

Repatriëringsgarantie
Als je een vakantie incl. vlucht of busreis bij ons boekt, word je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie en zorgen wij altijd voor een veilige terugreis naar huis.

Vaste brandstofprijzen
Bij Sunweb staan de brandstofprijzen altijd vast. Dat betekent dat er geen toeslagen worden doorberekend bij stijging van de brandstofprijzen. Kortom, geen verrassingen achteraf.

Ontdek informatie over Covid-19 & reizen

Op zoek naar een vakantie?

Bij ons kun je vakanties in alle soorten en maten boeken, van luxe all inclusives voor het gezin tot romantische hotels voor stellen. Ontdek snel ons aanbod wintersport en zonvakanties.

Familievakantie

Vroegboekdeals

Boek nu jouw vakantie

Sunweb zonvakantie

Zonvakanties

Voordelig naar de zon

Sunweb wintersport

Ontdek Wintersport

Altijd incl. skipas