Cruisevakantie Galveston

Galveston

De charmante stad Galveston in Texas biedt voor ieder wat wils. Ontdek de fascinerende geschiedenis van dit voormalige piratenhol, bewonder de Victoriaanse gebouwen in het centrum en geniet van onvervalst beach life.

Cruisebestemming Galveston

Jean Lafitte was een piraat die zich in de Caribische Zee bezighield met het kapen van schepen en in eilandstad Galveston een tijdlang zijn basis vestigde. Nog altijd kun je een piratentour door de stad boeken om meer te horen over dit roemruchte verleden. Inmiddels is Galveston een keurige stad, die een aangename sfeer ademt. De vele historische gebouwen en prachtige herenhuizen van het stadscentrum hebben daar alles mee te maken. 

In Galveston is het dan ook goed toeven tijdens jouw cruise door de Caribbean. Ga bijvoorbeeld naar Moody Gardens dat garant staat voor úren vermaak. Dit omvangrijke complex herbergt drie piramides. Een daarvan is een aquarium, waarin je kennismaakt met het onderwaterleven van onder andere de Stille Oceaan, Antarctica en het Caribisch gebied. Maar er is ook een dierentuin met tropische dieren, van apen tot vogels. En een waterpark met glijbanen. Ook de Pleasure Pier aan het strand is door de achtbanen en andere attracties een bezoekje waard. Eindig de dag in de buurt van de pier in een van de vele restaurantjes om te genieten van een cocktail of een versgebakken visje. 

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Galveston

Moody Gardens
Galveston Island State Park
Bishop’s Palace
Strand Historical District

Moody Gardens

Een pretpark, museum, hotel, golfbaan, aquarium en dierentuin. Moody gardens is het allemaal. Het beschikt zelfs over een 3D theater, waardoor dit ook bij slechter weer een uitstekende bestemming is.

Wij vonden

Andere bestemmingen