Cruisevakantie Barcelona tijdens de herfst
Cruisevakantie Barcelona tijdens de herfst

Cruise in de herfstvakantie 2022

Ga lekker op cruise vakantie tijdens de herfst

Een herfstcruise is een goed moment om goedkoper weg te gaan, aangezien de prijzen van cruise vakanties dan een stuk lager zijn dan in de zomer. Dit geeft je de perfecte gelegenheid voor een (last minute) voordelige cruise.

De herfstvakantie in 2022 in Nederland valt tussen 15 en 22 oktober 2022 voor de regio Noord-Nederland. In Zuid-Nederland en Midden-Nederland valt de herfstvakantie in 2022 tussen 22 en 31 oktober.

Cruise in de herfstvakantie

De perfecte tijd voor een cruisevakantie

De herfst is een perfecte tijd voor een cruisevakantie! De mediterrane zomerhitte is aan het afkoelen en de zomerdrukte is verdwenen, waardoor het aangenamer is om echt te genieten van je cruise. Koelere temperaturen maken sightseeing veel comfortabeler en als je historische of culturele plaatsen bezoekt, zullen er minder wachtrijen zijn en dus meer tijd om alles te zien. Ideaal dus voor een cruise naar Barcelona, een cruise naar Rome of een cruise vakantie Venetië aandoen, zal je nog steeds een prachtige cruise-ervaring hebben.

In de Caribbean is tijdens de herfstvakantie het orkaanseizoen voorbij en wordt er reikhalzend uitgekeken naar de komst van de wintercruisers, zodat je een echt goedkope herfstcruise kunt vinden waarmee je van de zon kunt genieten op een niet zo druk strand.