Cruisevakantie Barcelona tijdens de herfst
Cruisevakantie Barcelona tijdens de herfst

Cruise in de herfstvakantie 2022

Ga lekker op cruise tijdens de herfstvakantie

De herfstvakantie is een goed moment om goedkoper weg te gaan, aangezien de prijzen van cruisevakanties dan een stuk lager zijn dan in de zomerperiode. Dit geeft je de perfecte gelegenheid voor een voordelige (last minute) cruise.

Herfstvakantie Nederland

De herfstvakantie in 2022 valt per gebied in Nederland in een andere periode. Deze gebieden zijn verdeeld in regio Noord, Midden en Zuid. Bekijk hier de verdeling van de herfstvakantie voor 2022:

- Regio Noord: 15 oktober 2022 t/m 23 oktober 2022 (week 42)
- Regio Midden: 22 oktober 2022 t/m 30 oktober 2022 (week 43)
- Regio Zuid: 22 oktober 2022 t/m 30 oktober 2022 (week 43)

Cruise in de herfstvakantie

Populaire cruisebestemmingen in het najaar:

De perfecte tijd voor een cruisevakantie

De herfst is een perfecte tijd voor een cruisevakantie! De mediterrane zomerhitte is aan het afkoelen en de zomerdrukte is verdwenen, waardoor je maximaal kunt genieten van je cruise. Koelere temperaturen maken ook sightseeing veel comfortabeler. En doordat het in het najaar op veel bestemmingen rustiger is dan in de zomer, heb je meer tijd om alles te zien. Ideaal dus voor een cruise naar Barcelona, een cruise naar Rome of een cruise vakantie Venetië bijvoorbeeld.

In de Caribbean is tijdens de herfstvakantie het orkaanseizoen voorbij en wordt er reikhalzend uitgekeken naar de komst van de wintercruises. Hierdoor vind je in de herfst vaak goedkope cruisevakanties die je naar de zonovergoten en rustige stranden van de Caribbean brengen.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de herfstvakantie via Sunweb!

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de herfstvakantie 2022 in Nederland. Deze cruises zijn geselecteerd op hun reisdata tussen 15 en 31 oktober 2022.