Cruise in de kerstvakantie
Cruise in de kerstvakantie

Cruise in de kerstvakantie 2022

Ga lekker op cruisevakantie tijdens de kerstvakantie

Vier de feestdagen in december met fantastische dagen boordevol actie en onvergetelijke herinneringen. Doe eens wat anders tijdens kerst en kies voor een onvergetelijke cruise!

Op een van de luxe kerstcruises weet je zeker dat elk lid van het gezin zal genieten van de vakantie van zijn leven. Volwassenen kunnen een verwenmiddag plannen in The Spa, terwijl de kinderen worden vermaakt in een speciale kids zone. Tieners kunnen zich mengen onder andere tieners in bijvoorbeeld een Teens Club, terwijl grootouders zullen genieten van de nachtelijke familiediners die plaatsvinden in de grote eetzaal. Op kerstavond kun je samen naar een feestelijke kerstshow kijken in een van de vele theaters op zee, genieten van livemuziek of naar het dak gaan voor een filmavond met kerstthema onder de sterrenhemel.

Cruise in de kerstvakantie

Ontsnap aan de winterse kou en plan een cruise vakantie naar enkele van de zonnigste bestemmingen over de hele wereld. Bouw een zandkasteel op de ongerepte stranden van het Caribisch gebied. Kom in de vakantiestemming tijdens een zeiltocht door Australië en Nieuw-Zeeland. Ontdek de feestelijke versieringen en tradities van Zuidoost-Azië. Of breng kerstavond door tijdens een once-in-a-lifetime cruise rond de Galapagos Eilanden.

Vier de mooiste tijd van het jaar tijdens een kerstcruise!

Breng een onvergetelijke cruisevakantie door op een van de vele kerstcruises, waar je kunt genieten van de gezellig sfeer van kerst, terwijl je naar enkele van de meest spectaculaire bestemmingen over de hele wereld vaart.

Geniet van traditionele maaltijden ontworpen door een Michelin-ster chef-kok-zonder je zorgen te maken over de voorbereiding of het schoonmaken. Bewonder de feestelijke decoraties, zoals kerstbomen bedekt met versieringen en klatergoud waardoor je je direct thuis voelt. Zing mee met kerstliedjes, bekijk de shows met kerstthema in de theaters op de cruiseschepen en verwelkom de Kerstman aan boord als hij een speciaal bezoek brengt aan alle blije kinderen die Kerstmis op zee vieren.


TIP: Ook een cruise in de herfstvakantie of een cruise in de meivakantie is een aanrader.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de kerstvakantie via Sunweb!

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de kerstvakantie 2022 in Nederland. Deze cruises zijn geselecteerd op hun reisdata tussen 24 december 2022 en 8 januari 2023.