Cruise in de meivakantie
Cruise in de meivakantie

Cruise in de meivakantie 2023

Cruisevakantie in mei

Ga lekker op cruisevakantie tijdens de meivakantie

Cruise vakantie in de meivakantie van 2023

De meivakantie is zo'n heerlijke periode tussen het voorjaar en de zomer in om nog even lekker op vakantie te gaan. In 2022 is de meivakantie in heel Nederland van 29 april t/m 7 mei 2023. Een prima periode om lekker te gaan cruisen. Met name een cruise over de Middellandse Zee raden wij dan aan. Het is daar dan al lekker warm, zodat je eigenlijk al een zomerse vakantie beleeft. Maar zoek je een meer tropische bestemmingen dan is een Caribische cruise een fantastische ervaring.

Cruise in de meivakantie

Terwijl het in Nederland nog erg wisselvallig kan zijn in april en mei, is het in de zuidelijke landen al volop zomer. Ideaal om juist dan een heerlijke week te gaan cruisen. Vlieg bijvoorbeeld naar Barcelona of Rome en stap aan boord van een van de vele majestueuze cruiseschepen. Vervolgens zet je koers naar andere prachtige Mediterraanse steden die je ook zult bezoeken. Een andere optie, al is het wat langer vliegen, is om te gaan cruisen in de Caribbean. Dan ben je echt even in een hele andere wereld en bezoek je de meest exotische bestemmingen.

Cruisen kan ook tijdens andere vakanties

Elke periode is eigenlijk geschikt voor een mooie cruisevakantie. Of dat nou naar warmere gebieden is zoals Zuid-Europa of een tocht langs de prachtige Noorse Fjorden. Een cruise hoeft echt niet alleen tijdens de zomervakantie. Sterker nog, dan betaal je vanwege het hoogseizoen logischerwijs iets meer.

Dus overweeg ook eens een cruise tijdens andere periodes, zoals een cruise in de kerstvakantie of een cruise in de herfstvakantie. Wil je wel een keer een langere cruise vakantie beleven, dan is een cruise vakantie in de zomer natuurlijk wel de ideale periode om dat te doen.