Voorjaarsvakantie cruisevakantie
Voorjaarsvakantie cruisevakantie

Cruisevakantie in de voorjaarsvakantie 2023

Geniet van een cruise met je kinderen tijdens de voorjaarsvakantie 2023

Op cruisevakantie in de voorjaarsvakantie? Dat is altijd een goed idee. Of je nu de winterkou wilt ontvluchten, toe bent aan volledige ontspanning of zin hebt in avontuur. Bovendien zijn de prijzen van cruisevakanties in de voorjaarsvakantie een stuk aantrekkelijker dan in de zomer.

De voorjaarsvakantie in 2023 in Nederland valt tussen 25 februari en 5 maart 2023 voor de regio’s Noord-Nederland en Midden-Nederland. In de regio Zuid-Nederland valt de voorjaarsvakantie in 2023 tussen 18 en 26 februari.

Jouw ideale voorjaarsvakantie cruise

Honolulu - Cruise voorjaarsvakantie

Zon, zee en rust in de voorjaarsvakantie

Het prille voorjaar is een heerlijke tijd voor een cruisevakantie. Om eindelijk de zon weer op je huid te voelen. Energie op te doen na die gure wintermaanden. En als extra bonus: je vermijdt de grote hordes toeristen die je in de zomer vaak aantreft. Dat biedt kansen om eindelijk eens die dingen te doen die al een tijd op je bucket list staan. Neem cruisebestemming Honolulu. Van walvissen spotten tot een bezoek aan ‘Iolani Palace: je zult merken dat je overal makkelijk kaartjes voor scoort.

Cruise voorjaarsvakantie - Straten in San Juan

Wuivende palmbomen en historische bezienswaardigheden

Ook een aanrader: stap aan boord van een cruiseschip in San Juan in Puerto Rico. Wuivende palmbomen, kristalhelder zeewater, een historisch stadscentrum: wedden dat je hier totaal ontspannen vandaan komt? Nog zo’n topbestemming voor je cruisevakantie in de voorjaarsvakantie: Fort Lauderdale in ‘Sunshine State’ Florida. Zodra je hier met je voeten in de branding staat, ben je Nederland helemaal vergeten.