Cruise in de zomervakantie
Cruise in de zomervakantie

Cruise in de zomervakantie 2022

Ga lekker op cruisevakantie tijdens de zomervakantie

De zomervakantie is de ideale periode voor een cruise vakantie! Het is dan immers de langste schoolvakantie en dus is er voldoende tijd voor een cruise van bijvoorbeeld 2 weken. Of combineer een cruise van 1 week met een week vakantie op het vaste land.

Zomervakantie Nederland
Zoals elk jaar is de zomervakantie in 2022 anders per gebied in Nederland. Dit is verdeeld in regio Noord, Midden en Zuid. Bekijk hier de verdeling van de zomervakantie voor 2022:

- Regio Noord: 16 juli 2022 t/m 28 augustus 2022 (week 29 t/m 34)
- Regio Midden: 9 juli 2022t/m 21 augustus 2022 (week 28 t/m 33)
- Regio Zuid: 23 juli 2022 t/m 4 september 2022 (week 30 t/m 35)

Ver weg cruisen in de zomervakantie
Omdat de zomervakantie de langste vakantieperiode is, kun jij juist dan voor een cruise kiezen die wat langer duurt. Bovendien zou je dan ook een keer zo'n fantastische cruise kunnen beleven in de Caribbean: Cruisevakantie Caribbean >>.

Cruise vakantie Middellandse Zee

Dichterbij huis is een cruise over de Middellandse Zee aan te bevelen. Vlieg bijvoorbeeld binnen 2 uur naar Barcelona., Palma de Mallorca, Genua, Venetië of Rome en stap daar aan boord van een van de mooie cruiseschepen om de prachtige Méditerranée te verkennen.

Andere mooie gebieden voor een cruise in de zomervakantie zijn:

- Een cruise over de Oostzee
- Een cruise langs de Noorse Fjorden
- Een cruise Alaska

Cruisevakantie in de zomer: het ideale moment voor een langere cruise

Cruisen kan ook tijdens andere vakanties

Elke periode is eigenlijk geschikt voor een mooie cruisevakantie. Of dat nou naar warmere gebieden is zoals Zuid-Europa of een tocht langs de prachtige Noorse Fjorden. Een cruise hoeft echt niet alleen tijdens de zomervakantie. Sterker nog, dan betaal je vanwege het hoogseizoen logischerwijs iets meer.

Dus overweeg ook eens een cruise tijdens andere periodes, zoals een cruise in de kerstvakantie, een cruisevakantie in de meivakantie of een cruise in de herfstvakantie. Wij kunnen het alleen maar aanraden!

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de zomervakantie 2022 via Sunweb

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de zomervakantie 2022 in Nederland en België. Deze cruises zijn geselecteerd op hun reisdata tussen juli en 4 september 2022.