MSC Virtuosa

Kom aan boord MSC Virtuosa, een van de twee grootste schepen uit de vloot van MSC Cruises. Het gloednieuwe schip is uitgerust met een breed scala aan indrukwekkende faciliteiten en een prachtig interieur. Op MSC Virtuosa staat niets je in de weg van de ultieme cruisevakantie!

Ontspannen in de wellness, een duik nemen in een van de vijf zwembaden of genieten van de voortreffelijke (Italiaanse) keuken; MSC Virtuosa weet haar gasten van top tot teen in de watten te leggen. Terwijl je afreist naar de meest bijzondere bestemmingen, geniet je van alle comfort van dit drijvende vijfsterrenhotel.

MSC Cruises spa

MSC Virtuosa vanuit Rotterdam

Struinen door de pittoreske straten van Brugge, flaneren over de Champs-Elysées en cultuur snuiven in Hamburg; de MSC Virtuosa neemt je mee naar de leukste steden van Europa. Dit luxe cruiseschip vertrekt in de winter van 2023 regelmatig vanuit Rotterdam, een ideaal startpunt van je cruisevakantie. Knijp er even tussenuit met een korte mini-cruise of neem de tijd om te genieten van alle luxe faciliteiten tijdens een roundtrip vanuit Rotterdam. Een dag op zee doorbrengen is namelijk alles behalve een straf aan boord van MSC Virtuosa! Van waanzinnig entertainment tot een prachtig wellness complex en een breed scala aan topklasse restaurants - maak je klaar voor een onvergetelijke cruisevakantie met MSC Virtuosa.MSC Virtuosa

BEKIJK CRUISES

Impressie van MSC Virtuosa

Pool deck
Galleria Virtuosa
Restaurant Minuetto
Il Campo Restaurant
Balkonhut
Suite met whirlpool
Galleria Virtuosa
Binnenzwembad
Aurea Spa
Aurea Spa
Aquapark
Aquapark
Hola! Tacos & Cantina
Hola! Tacos & Cantina
Virtuosa Bar & Lounge
Starship Club
Virtuosa Bar & Lounge
Aquapark
Pool deck
Pool deck

Pool deck

Wij vonden