Cruise  Port Canaveral

Cruise vanuit Port Canaveral

Ga op cruise vanuit Port Canaveral

Plezier in de zon is een missie die gemakkelijk te volbrengen is in Port Canaveral. Neem voor of na je cruise de tijd om op te stijgen van het Kennedy Space Center, rijd door de bochten in een stockcar op de wereldberoemde speedway, en zoef door de gierende achtbanen van Orlando's themaparken

Ontdek Port Canaveral

Port Canaveral is een van de drukste cruisehavens ter wereld. Elk jaar passeren miljoenen cruisepassagiers van verschillende rederijen Port Canaveral voor een Caribische cruise. Of Port Canaveral nu je geplande inschepingshaven is of je aanleghaven voor een dag, hier valt voor iedere cruisepassagier iets te beleven. Met zo veel uitstekende attracties en avontuurlijke mogelijkheden zal je Port Canaveral keer op keer willen bezoeken tijdens je cruisevakantie!

Bezienswaardigheden Port Canaveral

Cruise Port Canaveral - Disney Magic Kingdom

Walt Disney Magic Kingdom

Walt Disney World is de populairste gezinsattractie van Florida en dat is het al vele jaren. Van de vier parken is Magic Kingdom het meest iconische, met het kasteel van Assepoester in het centrum van het park.

Cruise Port Canaveral - Universal Studios

Universal Theme Parks

Universal Studios Florida is een combinatie van themapark en werkstudio dat in overleg met Steven Spielberg werd ontworpen om bezoekers een interactieve ervaring met de filmindustrie te bieden.

Cruise Port Canaveral - Kennedy Space Center

Kennedy Space Center

Op ongeveer een uur rijden ligt het Kennedy Space Center Visitor Complex, een van de populairste dagtochten vanuit Orlando. Een bezoek hier biedt je de unieke kans om een van NASA's bekendste operationele centra te zien.

Cruise Port Canaveral - Orlando Science Center

Orlando Science Center

Het Orlando Science Center laat verschillende takken van wetenschap zien, van mechanica tot biologie en toegepaste technologie. Onder de verschillende thematentoonstellingen is de topfavoriet vaak "Kids Town".

Bekijk alle cruises uit Port Canaveral

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden