Azamara Journey
Azamara Journey

Azamara Journey

Ben je op zoek naar een cruisevakantie vol ontspanning en verwennerij op de mooiste bestemmingen ter wereld? Dan ben je aan boord van de Azamara Journey op de juiste plek. Het middelgrote schip van Azamara biedt plaats aan 690 reizigers, waardoor (persoonlijke) service en een ontspannen sfeer centraal staan, zonder daar ook maar enige luxe voor in te leveren!

Het cruiseschip beschikt over een stijlvolle inrichting dat doet denken aan een boutique hotel. De luxe staterooms zijn voorzien van alle moderne gemakken en variëren van budgetvriendelijke hutten tot luxe suites met balkons. Ondanks dat Amazara Journey geen grootschalig schip is, beschikt het toch over een breed aanbod aan faciliteiten. Geniet van culinaire hoogstandjes in maar liefst zeven restaurants, waaronder twee specialiteitenrestaurants, lounge aan het zwembad of trakteer jezelf op een luxe spa behandeling. Ook het entertainmentprogramma is uitzonderlijk en biedt avondenlang vermaak. Zoals je mag verwachten van de schepen van Azamara, blijft ook de Azamara Journey lekker lang in de havens liggen, waardoor je voldoende tijd hebt om de bestemmingen te ontdekken. Kies uit het ruime aanbod aan excursies en creëer onvergetelijke herinneringen overal ter wereld tijdens je cruisevakantie.

Azamara Journey

Neem een kijkje aan boord van de Azamara Journey

Schip kenmerken

Tewaterlating2000
 Passagiers710
Bemanningsleden355
Dekken9
Breedte
26
m
Lengte
181
m
Gewicht
30277
BT
Snelheid
18
kn

Azamara Journey

Geniet van een cruise met Azamara Journey - een exclusief drijvend boetiekresort met een klassiek tintje. Het interieur is luxueus, maar er zijn geen formele kledingvoorschriften - het is altijd resort-casual aan boord.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het entertainment omvat alles, van een casino tot zwembadfeesten en een showlounge met elke avond optredens.

Andere zusterschepen