Azamara Pursuit
Azamara Pursuit

Azamara Pursuit

Azamara Pursuit is het derde schip van Azamara en neemt je mee naar unieke bestemmingen over de hele wereld. Net als haar zusterschepen, blijft ook de Azamara Pursuit lekker lang in de havens liggen, waardoor je veel tijd hebt om alle prachtige bestemmingen te ontdekken. En weer terug aan boord geniet je van een flinke dosis luxe en vermaak.

Een cruisevakantie met Azamara Pursuit biedt de perfecte combinatie tussen avontuur en ontspanning! Het kleinschalige schip heeft plaats voor 690 gasten en beschikt over een intieme sfeer. Dit betekent echter niet dat er weinig te doen is aan boord. Van levendige entertainmentshows in de Cabaret Lounge tot shoppen in The Pursuit Shop en cocktails drinken aan het zwembad, aan boord van Azamara Pursuit hoef je je geen seconde te vervelen. Ook op culinair gebied is het genieten geblazen met een breed aanbod aan fantastische restaurants. De vele stateroom accommodaties aan boord van de Azamara Pursuit passen bij een scala aan budgetten en behoeften. Van Club Interior staterooms ideaal voor budgetbewuste reizigers, tot luxe en ruime suites, er is voor elk wat wils op de Azamara Pursuit.

Schip kenmerken

Tewaterlating2001
 Passagiers710
Bemanningsleden355
Dekken9
Breedte
26
m
Lengte
181
m
Gewicht
30277
BT
Snelheid
18
kn

Azamara Pursuit

Geniet van een cruise met Azamara Pursuit - een exclusief drijvend boetiekresort met een klassiek tintje. Het interieur is luxueus, maar er zijn geen formele kledingvoorschriften - het is altijd resort-casual aan boord.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het entertainment omvat alles, van een casino tot zwembadfeesten en een showlounge met elke avond optredens.

Andere zusterschepen