Azamara Quest
Azamara Quest

Azamara Quest

Waan jezelf in een luxe boutique hotel op zee aan boord van Azamara Quest: prachtig ingerichte suites en staterooms tot topklasse restaurants en waanzinnig entertainment - en dat allemaal op de mooiste bestemmingen. Een cruisevakantie met Azamara Quest is er een om nooit te vergeten!

Het middelgrote schip van Azamara heeft een intieme sfeer met een breed scala aan luxe faciliteiten. Zoals je gewend bent van de rederij, beschikt ook de Azamara Quest over een uitzonderlijke keuken. Geniet van gastronomische hoogstandjes in de zes eetgelegenheden aan boord, die ieder beschikken over lokaal geïnspireerde menu's om van te watertanden. Ook het entertainment is uitzonderlijk met dagelijks diverse liveshows. Maar niet alleen de faciliteiten aan boord maken een cruisevakantie met Azamara Quest onvergetelijk. Het schip blijft namelijk langer in de haven liggen dan andere schepen, waardoor je ruim de tijd hebt om de prachtige bestemmingen te ontdekken. Ook het bijzondere excursieprogramma maakt de rederij zeer populair onder avontuurlijke cruisereizigers.

Azamara Quest

Neem een kijkje aan boord Azamara Quest

Schip kenmerken

Tewaterlating2000
 Passagiers710
Bemanningsleden355
Dekken9
Breedte
26
m
Lengte
181
m
Gewicht
30277
BT
Snelheid
18
kn

Azamara Quest

Geniet van een cruise met Azamara Quest - een exclusief drijvend boetiekresort met een klassiek tintje. Het interieur is luxueus, maar er zijn geen formele kledingvoorschriften - het is altijd resort-casual aan boord.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het entertainment omvat alles, van een casino tot zwembadfeesten en een showlounge met elke avond optredens.

Andere zusterschepen