Celebrity Cruises

Onvergetelijke cruise-ervaring in stijl

  • Premium cruise rederij
  • Elegante schepen
  • Rustige resort atmosfeer
Celebrity Edge - Rooftop Garden
Celebrity Edge - Rooftop Garden

Celebrity Cruises - Innovatieve luxe vakanties

Celebrity Cruises loopt voorop in de cruise-industrie voor haar geavanceerde technologie, luxe ruimtes en onvergetelijke culinaire ervaringen gevormd door Michelin-ster chef-koks, zoals Joël Robucho en Gordon Ramsay. Celebrity Cruises beschikt over een bekroonde vloot voor jou om van te genieten. Op diverse cruisebestemmingen, van het zonnige Caribisch gebied tot het adembenemende Alaska en de Galapagos, worden gasten getrakteerd op uitstekende persoonlijke service aan boord en aan wal, en entertainment van wereldklasse. Bovendien is er de mogelijkheid om te upgraden naar het 'Elevate' of 'Indulge' pakket, zodat je aan boord kunt stappen terwijl je voor alles heeft gezorgd.

Celebrity Cruises - Entertainment

Verveel je nooit

Proef wereldse gerechten en beleef fantastisch entertainment

Dineren met Celebrity Cruises is een ervaring die verder gaat dan het voor de hand liggende. Een wereldwijd beïnvloede mix van klassieke en eigentijdse menu's gemaakt door een met een James Beard bekroonde chef-kok. Het is altijd een perfect huwelijk van smaken en de kunstzinnige presentatie van gerechten.

Vermaak je 's morgens, 's middags en 's avonds! Toen Celebrity Cruise Line zei dat het je van zonsopgang tot zonsondergang zou vermaken, maakten ze geen grapje. Ze vermaken je in het hoofdtheater met energieke, aangepaste producties zoals "Pulse", "Remix", en "Edge", samen met klassieke tribute shows die kunnen wedijveren met Broadway, West End en Vegas producties.

Celebrity Cruises - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Celebrity Cruises en duurzaamheid

Als zeelieden op de wereldzeeën weet Celebrity Cruises dat zij een speciale verplichting hebben om ons milieu te beschermen. De duurzaamheid van onze planeet is afhankelijk van schone zeeën en zuivere lucht. Het staat centraal in de vakantie-ervaring van de gasten van Celebrity Cruises, en het is de kern van hun streven om haar duurzaamheidsactiviteiten voortdurend te verbeteren.

Haar verantwoordelijkheden als rentmeester van het milieu staat centraal in haar missie als onderneming. Het milieu is essentieel voor haar succes. Als bedrijf hebben zij een geschiedenis van innovatie in de industrie. Celebrity Cruises is net zo trots op haar reputatie als innovatie leider als in het beschermen van het milieu. Celebrity Cruises hecht veel waarde aan het milieu en zet zich in voor de bescherming en het behoud van alle milieubronnen, het voorkomen van vervuiling en het voortdurend verbeteren van haar duurzaamheidsstrategie.

Lees meer over Celebrity Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Celebrity Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijzen?
Hoe betaal ik aan boord?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Celebrity Cruises?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?

Schepen