Celebrity Ascent - Celebrity Cruises
Celebrity Ascent - Celebrity Cruises

Celebrity Ascent

Celebrity Ascent

Ontsnappen aan het leven van alledag gaat helemaal vanzelf op de gloednieuwe Celebrity Ascent. Van de Iconic Suites met hun fenomenale uitzicht tot de Rooftop Garden en het Magic Carpet, een zwevend dek dat als een lift van boven naar beneden verplaatst kan worden. Dit cruiseschip ademt luxe. 

De Celebrity Ascent is het nieuwste en laatste cruiseschip uit de Edge-klasse van het hippe en moderne Celebrity Cruises. Het cruiseschip biedt ruimte aan 3.260 passagiers en er is erg veel aandacht besteedt aan een smaakvolle en slimme inrichting van de hutten. De meest indrukwekkende hutten zijn de Iconic Suites en de Edge Villa’s. De Iconic Suites zijn gevestigd aan de voorzijde van het cruiseschip, waarmee je van hetzelfde uitzicht geniet als de kapitein. De Edge Villa’s hebben twee verdiepingen en beschikken over een eigen plunge pool. 

Net als bij de andere cruiseschepen uit de Celebrity Edge klasse is de Resort Deck the place to be. Hier vind je de Rooftop Garden terug. Een daktuin waar je kunt picknicken, een film kunt kijken of borrelen met vrienden en familie. Of neem een duik in het zwembad en verwonder je over de kunstinstallatie van LED-lampen boven de zwembadbar. Wil je écht ontspannen? Breng dan een bezoek aan het solarium met een fantastische kunstmuur en een glazen dak. Tijdens je cruise op de Celebrity Ascent zal het je aan niets ontbreken.

Wij vonden

Andere zusterschepen