Costa Luminosa - Costa Cruises
Costa Luminosa - Costa Cruises

Costa Luminosa

Costa Luminosa

Kristallen Murano kroonluchters, reflecterende stoffen en behang en theatrale verlichting. Alles glimt, glinstert en schittert aan boord van de Costa Luminosa. 'Luminosa' betekent dan ook helder en het cruiseschip heeft een bijzonder sprookjesachtige uitstraling. 

Het ontwerp van de Costa Luminosa en haar zusterschip Costa Deliziosa is gebaseerd op die van cruiseschepen uit de Spirit en Vista klassen. Een uitzonderlijke hoeveelheid hutten aan boord van dit cruiseschip heeft uitzicht op zee. De Costa Luminosa biedt ruimte aan 2.260 passagiers. Het is daarmee wat kleiner dan andere cruiseschepen uit de vloot van de meer dan 100 jaar oude Italiaanse rederij, maar doet qua faciliteiten en entertainment absoluut niet onder voor de andere cruiseschepen van Costa Cruises.

De Costa Luminosa beschikt over 7 verschillende zwembaden en hot tubs, een sportveld, een hardloop track en een fitnesscentrum. De allerkleinsten kunnen terecht in de Peppa Big club en de tieners in de arcadehal. Net als op andere cruiseschepen van Costa Cruises mag je ook op de Luminosa geweldig Italiaans eten verwachten en daar hoort natuurlijk ook huisgemaakt Italiaans ijs van de Gelateria - Cioccolateria Amarillo bij. En voor wie echt toe is aan een beetje me time tijdens de cruisevakantie is er uiteraard de vermaarde Solemio Spa.

Schip kenmerken

Tewaterlating2009
 Passagiers2260
Bemanningsleden1050
Dekken12
Breedte
35
m
Lengte
294
m
Gewicht
92720
BT
Snelheid
23
kn

Costa Luminosa

Geniet van de Italiaanse keuken, bekijk op Las Vegas geïnspireerde shows en ervaar een exclusieve sfeer door het gebruik van oogverblindende materialen. De Costa Luminosa is een van de meest elegante schepen van Costa Cruises en toont de meer ontspannen kant van het kleurrijke Italië.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Zwembadfeesten, nachtclubs, dansvloeren met livemuziek en op Las Vegas geïnspireerde shows maken het moeilijk om je te vervelen.

Andere zusterschepen