Costa Cruises - Costa Venezia
Costa Cruises - Costa Venezia

Costa Venezia

Costa Venezia

Ontbijten aan het Piazza San Marco en dineren langs de Canal Grande, terwijl je de beroemdste steden rondom de Middellandse Zee aan doet? Dat kan op de Costa Venezia. Costa Cruises was bij de inrichting van dit cruiseschip geïnspireerd door deze fabelachtige stad aan het water. Beleef een cruise in Italiaanse sferen aan boord van dit unieke cruiseschip.

De Costa Venezia is een schip uit de Vista klasse van Costa Cruises. Het is het op een na grootste cruiseschip van de Italiaanse rederij met ruimte voor meer dan 5.000 passagiers. De eye catcher van het cruiseschip is het Piazza San Marco. Een atrium dat zich uitstrekt over drie dekken, waar je ‘s ochtends een perfect cappuccino drinkt en ‘s avonds nippend aan een prosecco mensen kunt kijken.

Eten op een terras langs een Venetiaanse gracht? Dat doe je in de Canal Grande. Dit is restaurant is gebouwd rondom een echte gracht met een echte Venetiaanse gondel. De Costa Venezia beschikt ook over een van de mooiste theaters op zee: de Teatro Rosso. Dit 900 stoelen tellende theater is gemodelleerd op de wereldberoemde Venetiaanse opera La Fenice. Ook voor de jongere passagiers is reizen met de Costa Venezia een droom die uitkomt. Ze kunnen zich uitleven in La Laguna Aqua, een waterpark met drie glijbanen, met de touwbruggen in het Adventure Park of gamen in de teen lounge. Fantastisch uit eten, top entertainment voor jong en oud en ontspannende faciliteiten. De Costa Venezia heeft alle ingrediënten voor een geweldige cruisevakantie.

Schip kenmerken

Tewaterlating2019
 Passagiers3772
Bemanningsleden1253
Dekken14
Breedte
36
m
Lengte
306
m
Gewicht
132500
BT
Snelheid
22
kn

Costa Venezia

Geniet van de zon langs de 450 meter lange buitenpromenade, ga op koopjesjacht bij één van de winkels en geniet van heerlijk eten in een Italiaans restaurant. De Costa Venezia is een drijvend resort dat is ontworpen als een droomwereld van entertainment voor alle leeftijden.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Zwembadfeesten, nachtclubs, dansvloeren met livemuziek en op Las Vegas geïnspireerde shows maken het moeilijk om je te vervelen.

Andere zusterschepen