Norwegian Epic - Norwegian Cruise Line
Norwegian Epic - Norwegian Cruise Line

Norwegian Epic

Norwegian Epic

Verken de geschiedenis van de Middellandse Zee, voel de zwoele bries van de Caraïben, of leun gewoon achterover en ontspan terwijl u over de Atlantische Oceaan cruist. Wat u ook kiest, Norwegian Epic zal u zeker verbazen. Bekroond als beste cruise schip entertainment door Frommer's, Norwegian Epic houdt de lat hoog met twee spetterende shows: Burn the Floor en Priscilla, Queen of the Desert. Norwegian Epic biedt niet alleen artiesten van wereldklasse, maar ook een nieuwe golf van accommodaties - van Studios, ontworpen en geprijsd voor de soloreiziger, tot privacy in The Haven. Voeg daar een grote variëteit aan eetgelegenheden aan toe en u begrijpt waarom dit Freestyle Cruising is op een werkelijk grote schaal.

Schip kenmerken

Tewaterlating2010
 Passagiers4200
Bemanningsleden1690
Dekken19
Breedte
40
m
Lengte
330
m
Gewicht
153000
BT
Snelheid
22
kn

Norwegian Epic

Geniet van een buitengewoon comfortabele resort-omgeving, maak een opwindende rit op één van de waterglijbanen of bekijk een populaire musical. De Norwegian Epic biedt 14 restaurants en een indrukwekkend scala aan entertainment en activiteiten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Bezoek de Beatles Cavern-club, de comedy-club van Headliners, de openluchtnachtclub Spice H₂O en bekijk echte Broadway-musicals in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen