Norwegian Jade - Norwegian Cruise Line
Norwegian Jade - Norwegian Cruise Line

Norwegian Jade

Norwegian Jade

Je droomvakantie wacht op Norwegian Jade. Vaar mee op een Middellandse Zee cruise en verken kastelen, kathedralen, romantische eilanden en verfijnde steden. Aanschouw het landschap op een Afrika cruise dat net zo wild en divers is als de dieren die er vrij rondlopen. Of ga aan boord van één van onze uniek ontworpen buitengewone reizen die je meer meeslepende ervaringen bieden. Terwijl je van haven naar haven vaart langs verbluffende kustlijnen, houden we je dag en nacht bezig met opwindende nachtclubs, bekroonde restaurants, een groot casino, zwembaden, een verwennende spa en nog veel meer. Er is ook veel plezier voor kinderen, dus neem de hele familie mee en geniet van het avontuur van je leven.

Schip kenmerken

Tewaterlating2006
 Passagiers2384
Bemanningsleden1154
Dekken15
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
93500
BT
Snelheid
25
kn

Norwegian Jade

Ervaar een ongeloofelijk comfortabele resort-omgeving, geniet van culinaire hoogtepunten in 12 verschillende restaurants en bekijk bekroonde musicals. Aan boord van de Norwegian Jade vindt je een brede selectie aan entertainment en restaurants om van te genieten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ga bowlen in de coole Ultra Bliss Lounge, luister naar livemuziek en bekijk kleurrijke en spectaculaire shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen