Norwegian Jewel - Norwegian Cruise Line
Norwegian Jewel - Norwegian Cruise Line

Norwegian Jewel

Norwegian Jewel

Als naamgever van onze "Jewel Class" cruiseschepen, kan je er zeker van zijn dat Norwegian Jewel van NCL alles heeft. Naast enkele van de grootste suites op zee, zijn er kajuiten voor elke stijl. Als het op entertainment aankomt, zit dit schip vol spanning: een grote verscheidenheid aan eetgelegenheden, bruisende bars en nachtclubs, en dat is nog maar het begin. Kom aan boord en waag u in de wildernis op een Alaska Cruise. Gooi uw tijdschema in de wind op een Caribische cruise. Ontdek oude tradities en prachtige steden tijdens een cruise naar de Mexicaanse Rivièra. Of ervaar unieke en meeslepende routes op een bijzondere cruise vakantie. Welke bestemming u ook kiest, maak u klaar voor het avontuur van uw leven!

Schip kenmerken

Tewaterlating2005
 Passagiers2384
Bemanningsleden1154
Dekken15
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
93500
BT
Snelheid
25
kn

Norwegian Jewel

Ervaar een omgeloofelijk comfortabele resort-omgeving, geniet van culinaire hoogtepunten in 12 verschillende restaurants en bekijk bekroonde musicals. Aan boord van de Norwegian Jewel vindt je een brede selectie aan entertainment en restaurants om van te genieten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ga bowlen in de coole Ultra Bliss Lounge, luister naar livemuziek en bekijk kleurrijke en spectaculaire shows in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen