Norwegian Joy - Norwegian Cruise Line
Norwegian Joy - Norwegian Cruise Line

Norwegian Joy

Norwegian Joy

Zusterschip van de zeer succesvolle Norwegian Bliss, Norwegian Joy deelt veel van dezelfde kenmerken en faciliteiten. Met een onbetwistbaar royaal aanbod van dingen te doen en plaatsen om te eten aan boord, is dit 3.883 gasten tellende schip perfect voor families, koppels, vrienden en solo-avonturiers. Met veel ruimte om het gevoel van een bestemming op zich te creëren, combineert Norwegian Joy een leuke en actieve sfeer aan boord met spannende mogelijkheden in de haven. Van de Mexicaanse Rivièra tot de Caraïben, maak je klaar om te genieten van prachtige aanloophavens en uitzonderlijke tijdens je cruise vakantie.

Schip kenmerken

Tewaterlating2017
 Passagiers3802
Bemanningsleden1821
Dekken20
Breedte
40
m
Lengte
330
m
Gewicht
167725
BT
Snelheid
22
kn

Norwegian Joy

Dineer onder de sterren bij The Waterfront, een promenade aan de oceaan. Maak een opwindende rit op één van de waterglijbanen of bezoek een populaire musical. De Norwegian Joy biedt meer dan 20 restaurants en een indrukwekkend scala aan entertainment en activiteiten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Bezoek de comedyclub Headliners met 'duellerende' piano's, de openluchtnachtclub Spice H₂O en meeslepende Broadway-musicals in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen